Şimdi Ara

INFINITI FX 30D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
17.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moy

    10 bin Eurodan çok fazla fark var bazı galerilerde, mesela 86 bin Euroya veren var.İnfiniti Türkiye 122 bin Euroya satıyor arada 36 bin Euro fark var, bayagı bir fark.
    10 bin Euro fark olsa hiç distribütörden başkasına bakmam.Uzun vadeli düşünüyorum arabayı en az 5 sene.FX den sonra elektrikli düşünüyorum.Tabii elektriklilerin iyicene kullanım için sistemi oturdugunda.
    Aslında distribütörle pazarlıkta iyi sonuç verebilir belki.Bir ara Fx 30d modeller gelmeden önce, Fx37 modeli 124 bin Euro du, bir ara bir baktım 99 bin Euro yazıyor.24 bin Euro fiyat düşmüşler, şaşırdım.Ama Fx 30d modelleri geleceği için düşünmedim.Ayrıca Fx37 nin 5000 km de ikinci elini şu an 80 bin Euroya alabiliyorsun oda sıfır gibi araba.


    şansıma tam girdiğimde yazıyorsunuz biraz bekleyin, distribütörden fiyat aldırıcam yarım saate




  • Hocam fiks fiyatlar şuan kampanya döneminde olduklarını, premuım 30d s için 105 bin euro fiyat veriyorlar.Ayrıca ellerinde araçtan hazır varmış.siyah, beyaz, kahve,.....
    Siz oraya gidip bir inceleme yapın tekrar fiyat konusunda şüpheniz olursa ben tekrar temsilciye bağlı tanıdığım müdüre tekrar ufak bir ısmarlama yaparmı diye sorarım.Yani siz dışarıda 88 çekilen araçları yüzde 1 kdv ile almaktansa hem 3 yıl garantili hem 18 faturalı aracı 105k e almak daha mantıklı sonuçta 5 yıl bineceğim diyorsunuz.Euro kur bugun almanya'dan dolayı 2,18 seviyesine çekildi ve 2,15 rahat görür 2 yi yakalamanız zor ama 2,1den bu işi çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim ilgilenip sorduğun için, Euronun biraz düşmesini bekleyeceğim bayağı yüksek yinede.
    İndirim yapmışlar ama sanırım bu Euro'nun bayağı yükselmesinden kaynaklanıyor.Şimdi düşüşe geçti bakalım nereye kadar düşecek.Daha aşağı düşerse galerilerden tabiki alınmaz o fiyata.Distribütörden almak daha iyi dediğin gibi, 3 yıl garanti ve yüzde 18 faturayla.
  • bizde var bu araçdan bu araç bir başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.