Şimdi Ara

Ingilizce calisma partneri ariyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 27 yasindayim. Iktisat mezunuyum. Muhasebeci ve fitnes antrenoruyum. Bu donemde calismiyorum. Ingilizce intermediate -upper seviyesi arasindayim. Umraniye Esenevler mah. de oturuyorum. Haftada minimum 4 gun birlikte calisabilecegim, disiplin sahibi partner ariyorum. Aksamlari ve hafta sonlari mesela. Takildigim yerde destek alabilecegim yabanci (portekizli, uruguayli, alman, ingiliz) arkadaslarim, birde Amerikali hocam var. Bu kisilerle sohbet halindeyim. Birlikte unuttuklarimi telafi eder emin adimlarla ilerleyebiliriz.
    Sinava hazirlik amacinda calismayacagiz. Yabanci biriyle rahatlikla akici bir bicimde konusup, orada yasayabilecek seviyede olmak icin calisacagiz. Elimde amacimiza ulastiracak dokumanlar mevcut. Ciddi arkadaslarin mesajlarini bekliyorum.

    Not: Yuruyerek, oto-stop, bisikletle gezip kamp yapmayi cok seviyorum. Doganin asigiyim beton yapilarin degil yani :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismatic8734 -- 11 Ekim 2015; 12:56:08 >



  • bursa'da niye olmaz böyle insanlar? :D
    şaka bir yana, interpals vs sitelerden whatsapp, viber, skype üzerinden sesli konuşabileceğiniz arkadaşlar(özellikle ana dili ing) bulmaya çalışıyor musunuz hocam?
    bu arada anladığım kadarıyla ağırlığınız speaking üzerine olacak çalışma yaparken. fakat reading ve listening'e de bunun için en az speaking kadar önem vermeniz gerekiyor. bu ikisi hem doğrudan speaking'e katkı sağladığı gibi, hem de belli bir süreç içerisinde kurduğunuz cümlelerin kalitesini güçlendiriyor, yani kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlıyor. bu da demektir ki, iyi bir speaking'e sahip olmanın yolu iyi listening ve reading'ten (hatta iyi vocabulary de dahil edilmeli) geçer. :)
  • Yorumunuz ve fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) Yabancı arkadaşlarımı genelde seyahatlerde buluyorum. Böylelikle birlikte yemek yiyip aynı yerde yatınca daha bir samimiyet oluyor. Bir İngiliz arkadaşım var şu an Manhattan da yaşıyor. Bir portekizli bayan arkadaşım var. Bir uruguaylı arkadaşım var. Birde Amerikan arkadaşım var. Hepsi 3 er dil biliyor. 7 ay ders aldığım Amerikalı hocam var eskişehirde yaşayan. Amerikalı hocam dışında diğerlerinin çok az Türkçeleri var.
    İngilizce speaking, reading, listening, writing olarak bir bütün olarak bakıyorum fakat YDS gibi sınavlara çalışmayı İngilizce öğrenmek olarak görmüyorum. Bu tür sınavlarda kelimenin telaffuzunu bile bilmeden başarılı olabilirsiniz. Speaking yaparken listening de yapmış oluyoruz. Tabi benim gibi film tutkunu biri için listening yapmak sıkıntı değil. Reading roman tarafına kaymadan derin anlamlar içermeyen 20-50 sayfa arası kitaplar tercihim. Ancak speaking özellikle telaffuz ön planda çalışma planımda. Kelimeleri doğru düzgün telaffuz edemedikten sonra pek bir işe yaramıyor. Doğru telaffuz için genellikle oxford sesli sözlüğü tercih ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismatic8734 -- 11 Ekim 2015; 13:13:56 >




  • metodunuzu zaten belirlemişsiniz. roman kısmı hariç metodumuz nerdeyse aynı diyebilirim. bu arada merakımdan soruyorum, yurtdışında hostel'da mı kalıyorsunuz? :D
  • Otel tercih etmiyorum insanlarla kaynaşmadıktan sonra yurtdışı seyahatin anlamı yok benim için. Hostel veya çadır tercih ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismatic8734 -- 11 Ekim 2015; 13:43:12 >
  • Guncel
  • Güncel
  • 1 kişi bulundu 1 kişi daha arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carismatic8734 -- 12 Ekim 2015; 11:45:47 >
  • Böbrek.avi Olmasaydı İyi Olurdu Hocam
  • Bobrek avi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.