Şimdi Ara

İNGİLİZCE ''Hiç'' Bilmiyorum -+- Hazırlık Yeterli Mİ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar ingilizce hiç bilmiyorum ben.1 sene üniv.hazırlık okuduktan sonra,dersleri ingilizce görsem yapabilirmiyim? tabi sadece hazırlıkla kalmam,yazında ing. kursuna fln gideceğim.

    ama düşünüyorumda oradaki profesor,hoca artık neyse gelicek sanki amerikan vatandaşısın gibi eğitim vericek sana.ama ben hiç bilmiyorum.acaba yapabilirmiyim???

    Yardım!!!! Bu şekilde okuyanlar varsa görüş isterem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herox00x -- 18 Temmuz 2008; 11:43:50 >



  • bi süre sonra alışıyosun bende öyleydim
  • vat iz yor neym?
  • hiç bilmemen daha iyi. 1 senelik ingilizce eğitimi 5-10 milyar arası. ama üniversitede bedava. varsa böyle bir fırsatın en iyi üniv. yaz...
  • İngilizce eğitim veren üniversiteye göre değişir şöyleki pek ingilizce bilmeyen kocaelinin hazırlık sınıfını biraz çalışarak geçebilir. Yıldız teknik de öyle mesela pek ingilizce öğretmiyorlar diplomaları bile bunu anlatır nitelikte geçen bir arkadaş mezun olmuş diplomasını gösteriyor. Diplomada aynen "Makine Engineering" yazıyor. Ama en iyi ingilizce eğitim veren kurum ODTÜ seni nerdeyse 1 yılda advanced sviyesine ulaştırmaya çalışıyor. Bir ingiliz gibi inglizce konuşabilecek şekile. Kardeşim okuyor ama memnun eğitim süper zor ama sana verdikleri tartışılmaz 2 sene oku hazırlığı ama odtüde oku bence.
  • İngilizce Bilgisayar Müh. okuyorum öncelikle söyleyeyim.
    Ben Yabancı Dil Ağırlıklı liseden mezun oldum (halk arası süper lise) 1 sene hazırlık gördüm ingilizcede üniversiteye geldim 1 dönem hazırlık okudum şimdi bölümdeyim. Türk olan hocalar da var olmayanlar da var Türk olan hocaların dersinde daha kolay anlarsın çünkü bazen Türk İngilizcesi konuşmaktan hata yapabiliyorlar mesela bizde Lineer Cebir dersine giren bir hoca vardı her zaman "interested with" derdi halbuki "interested in" olacak ama with olanı Türkçe gibi düşünürsen doğru oluyor neyse işte bazen Türkçe bile konuşuyorlar rahat ol.
    1 sene hazırlık eğer bırakmazsan sana yeterli olur zaten gittiğinde Beginner kurundan başlarsın direk sonra atlaya atlaya Advanced olursun ve geçersin. Ama bırakmaman lazım bu İngilizce çok nankör bir ders.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.