Şimdi Ara

Ingilizce Klavyeli Macbook Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,
    Mid 2014 15' MBP almak istiyorum. Ama Ingilizce klavyeyi sik kullandigimdan Ingilizce klavye tercihim var. Diger bilgisayarlarimda cok umursamiyorum ama 6000 liralik bir alet alirken insan hersey gonlundeki gibi olsun istiyor.

    Orjinal ingilizce klavye ile Macbook Pro satan yer var midir onerebileceginiz? Istanbul Bilisim satiyor fakat onlar da internette maximum karta taksit yapmiyor. (Sadece Maximum kredi kartim var)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1939 -- 26 Eylül 2014; 13:37:19 >



  • Önerebileceğim yok ama apple store'dan ingilizce klavye istediğinizde olumsuz yanıt mı verdiler ?Güvenebiliyorsanız yurtdışından getiren arkadaşlardan alabilirsiniz.Forumda bazen oluyor.
  • Apple store'da biliyorsunuz sadece Turkce-F ve Turkce-Q secenekleri var. Telefon ve online yardimdan yaptigim gorusmelerde Ingilizce klavye konusunda cok talep oldugunu ve bu talepleri ilettiklerini ama karar mercinin Turkiye disinda oldugunu soylediler. (Sanirim Irlanda'daki Apple Avrupa Merkezi) Avrupa'da fiziksel Apple Store olmayan Macaristan, Cek Cumhuriyeti gibi ulkelerde bile online Apple Store'da Ingilizce klavye secenegi var ama ikinci Apple Store acilmak uzere olan Turkiye'de yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.