Şimdi Ara

Ingilizce Kursu Tavsiye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
6
Favori
126.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemgorkem1953

    arkadaslar merhaba yeditepe üniverstesi hazırlık atlama da tıkandım 2 senedir bu belayla uğraşıyorum tavsiye edebileceğiniz birebir eğitim veren bi yer varmıdır hazırlık atlama konusunda şimdiden teşekkür ederim
    merhaba benimde hazırlık atlama konusunda sıkıntım vardı Im Global Language Center Murat hocadan ders aldım ve kısa sürede istediğim seviyeye geldim gerçekten işlerinde başarılılar birebir eğitimin yanı sıra online olarak da yardımcı oluyorlar kesinlikle tavsiye ederim
  • erdemgorkem1953 E kullanıcısına yanıt
    Gecen sene Turkiye de ozel universiteye giden iki ogrencim hazirlik siniflarini 2 senedir gecemedikleri icin Irlanda da dil okuluna geldiler. Biri 12 haftalik digeri 25 haftalik egitim aldi. Donuslerinde sorunsuz bir sekilde hazirlik sinifini sinav ile gectiler ve ilk senelerine basladilar. Belki sizin de boyle bir yontem kullanmaniz faydali olabilir.

    Bir diger secenek de online egitim almaniz olacaktir. Anadili Ingilizce olan uzman egitmenler ile canli sinif esliginde dilinizi gelistirebilirsiniz.

    Detayli bilgi almak icin websitemizdeki iletisim formunu doldurabilirsiniz.https://www.bunguo.com

    Sevgiler,
  • pembegözlük P kullanıcısına yanıt
    Anadili Ingilizce olan yabanci egitmenlerden online egitim almaniz Turkiye'deki herhangi bir kursa gitmenizden cok daha iyi olacaktir.

    Canli birebir veya sinif dersi veren bir cok kurs var. Bu salgindan dolayi online egitime verilen onem ve kalite de yukseldi.

    Sevgiler,
  • Ben size zorlu toefl sürecimden bahsetmek istiyorum. İş yerim (uluslararası bi firmada makina mühendisi olarak çalışıyorum) uzun süreli yurtdışı görevi için benim gitmemi uygun gördü fakat dil bilgimi belgelendirmemi istiyorlardı. İngilizcem iyidir fakat tahmin edersinizki kurumsal firmalar için iyi olması değil nitelikli olması önemli. Bu yüzden ilk hatamı yaptım ve kendim çalışmaya karar verdim. Kitaplar youtube videoları fln derken zaman geçtikçe aslında sadece bildiğim şeyleri tekrar ettiğimi yeni bilgiler öğrenmediğimin farkına vardım ve bir kurs arayışına girdim. Eleme yoluyla seçeneklerimi 2ye düşürdüm ve ikinci hatamı saatlik ücreti 10 lira daha uygun diye yanlış kurs seçmekle yaptım. Eğitimin ilk günü 22 yaşında bir delikanlı geldi ve eğitimimi başlattı (ben 34 yaşındayım). 3.hatam ise önyargılı olmamak adına derslere devam kararımdı ancak benim ondan daha çok şey bildiğimi görünce kayıt iptali yapmak istedim. Tahmin edersinizki yapmadılar. Şuan mahkemeliğiz. Daha sonra Akademik Batı Dillerine gittim zaten görüşmüştük detaylı bilgi almıştım. Derslere başlamadan önce acıyla tecrübe ettiğim için hocayla tanışmak istedim ve çok memnun oldum. İnanılmaz donanımlı işin eğitimini almış 46 yaşında bir native (gerçek bir native:)). Düzenli olarak sınavlara girdiğini sisteme hakim olduğunu öğrendim. Eğitimler başladığında da hem kurumun ilgisi disiplini hem de hocanın profesyonelliği beni oldukça ihya etti. Ödevlendirmeler,ders takipleri,sınav teknikleri (toefl ielts gibi sınavlarda çok önemlidir), denemeler derken 105 skorla iş yerimin istediği puanın da üstüne çıkmış bulundum. Sizlere tavsiyem vakit ve nakit önemlidir arkadaşlar bu sebeple eğitim alacağınız yerleri çok iyi seçin. Sonra ben gibi uğraşırsınız.




  • Her Pazar günü zoom, google meets üzerinden ücretsiz online konuşma kulübümüz oluyor. Katılmak isteyenleri bekleriz.
    Ne kadar katılımcımız olursa ona göre günleri artırmayı düşünüyoruz.

    Ayrıca Konuşmasını, grammar, Genel İngilizce'sini geliştirmek, tüm seviyelerde ders veriyoruz.

    TOEFL, IELTS, SAT gibi sınav İngilizce'side veriyoruz.

    Detaylı bilgiler için:https://www.instagram.com/english_with_feez_and_swels_/

    İngilizce-Türkçe öğretici içeriklerde var.

    Yabancı öğretmenleriyiz, hiç bir kurumla değiliz.

    Fıyatlarımız iyi.

    P.S Türkçe'm için özür dilerim.
  • açıkçası yerinde öğrenmenin daha hızlı ve daha verimli sonuç aldıracağını düşündüğüm için yurt dışı eğitim danışmanlıklarıyla görüşmeler yaptım. çoğu danışman firması nedendir bilmiyorum beni maltaya yönlendirdi.ama malta türkiye nüfusundan çok türk barındırdığı için ingilizce öğrenmek adına doğru bir tercih olmayacağını düşündüm. kadıköyde bir danışmanlık firmasından çktığım sırada tesadüfen akademik batı dillerine denk geldim. aldığım bilgiler doğrultusunda londrada kendilerine ait bir dil okulu olduğunu öğrendim. hatta bu okulda callen metodu kullandıklarını duyunca çok sevindim. doğrusunu söylemek gerekirse en tatmin edici yer burasıydı. pandemi sürecinden sonra tekrar görüşüp anlaşacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavipembemor -- 4 Haziran 2020; 23:12:9 >
  • arkadaslar merhaba bütün form sitelerini araştırdım öyle diğer reklam arkadaslar gibi uzun uzun hikaye de yazmayacağım hem hazırlık atlama hemde genel ingilizce dersi aldığım Im Global Language Center ı şiddetle tavsiye ederim adamlar gerçekten işlerinde başarılılar birebir eğitim ve tamamen sizin ihtiyacınıza göre ilerliyor dersler eğer gerçekten birşeyler öğrenmek ve ingilizcenizi ilerletmek istiyorsanız tavisye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incicelenkkk -- 29 Haziran 2020; 13:39:41 >
  • Amerikan kültür dil kurslarına gitme de nere gidersen git
  • Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımın doktora tezinde yardımcı olur musunuz?

    İngilizce kelime bilgisi testini çözmeniz gerekiyor. Hem İngilizce kelime bilginizi öğrenirsiniz hem de arkadaşıma yardım etmiş olursunuz.

    Teste ait bağlantı aşağıda...
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5eS3pp3ztkZTltVj2rXQcQfiCKYiUzBISqS-StZXSgBR3MA/viewform
  • Yaptığım araştırmalara göre Tavsiye edebileceğim 4 Dil kursu

    Tömer
    Yds Academy
    Akademik Batı Dilleri
    İstanbul Lisan Merkezi

    Kurslarla Yüz Yüze görüşün hangi okul size imkanları fazla sunuyorsa onu tercih edin👌
  • Sadece bir kez dil kursuna gittim hayatımda. O kurs da Haziran-Temmuz aylarında gittiğim İstanbul Lisan Merkezi'ydi. Bakırköy şubesinden TEFL diploması aldım. Yani bu sebepten dolayı başka kurslarla kıyaslama şansım pek yok. Fakat aldığım hizmetten genel anlamda memnun kaldım diyebilirim. Hocalar samimi ve ilgiliydiler. Zaten bu işin daha çok hocada bittiğini düşünüyorum kurstan ziyade.
  • Dil öğrenme sürecini bizler doğru yönetmiyoruz.Amacınıza uygun teorikteki eğitimi alıp bol bol pratik yapmamız gerekiyor.Ve aslında ingilizceye ders olarak bakmayıp bol bol yabancı haber izlenmeli gazete okunmalı, yabancı literatür taranmalı,yabancı bir arkadaş edinilmeli!Etkisini göreceksiniz.Eğitim içeriği ve fiyat performansı açısından 2 dil okulundan biri akademik batı dilleri yanlız imkanınız olursa yurt dışına kesinlikle çıkılmalı!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mywhiteman -- 21 Ağustos 2020; 19:42:28 >
  • Arkadaşım bana Teol ve Akademik batı dillerini önerdi. Akademik Batı dilleri kur sistemi ile ilerlemiyor. demo derse katıldım. Sınıf grupları lisans ve lisans üstü. 3 farklı öğretmenle dersler işleniyor. Hocalar çok ilgililer gayet memnun kaldım. ingilizceuzemden ayrıca tekrar yapabileceğimi söylediler. Ekimde eğitime başlayacağım.
  • istanbul avp yakasında yüz yüze eğitim veren ingilizce kursu arıyorum arkadaşlar.

    ingilizce bilgim sıfır.

    üniversitelerin ingilizce kursları da olabilir. nereye tavsiye edersiniz?

  • Musab kullanıcısına yanıt

    BEŞİKTAŞ'TA AKADEMİK BATI DİLLERİ İLE GÖRÜŞEBİLİRSİN. BAŞKA NEREDE ŞUBELERİ VAR BİLMİYORUM.

  • rezzanca R kullanıcısına yanıt

    teşekkürler, araştıracağım.

  • İngilizce kursu için devir işlemi yapmayı düşünüyorum. Aylık 315 lira ödeyeceksin. İlgilenirsen buluşup halledebiliriz. Kursun adı Britishtime 3 seviye 6 kur toplamda 280 ders kaldı galiba tam hatırlamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki üç hafta önce araştırma yapmıştım. Tüm kurslar pandemiden dolayı kapalı. Akademik yabancı dil kursu ingilizceuzem.com sitesinden online canlı eğitim veriyor. Kur sisteminden çok farklı üniversite öğrencileri ve çalışanlara yönelik yetişkinlere özel ingilizce eğitimleri var. Şimdilik memnumum. Kurslar açılınca kadıköydeki yerine gitmeyi düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birbaskadir -- 1 Haziran 2022; 19:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar yds sınavlarına hazırlanıp başarılı olamayanlardandım çoğu kursa gittim ilk baştaki konuşmaları ve sonra olan seyler hep aynıydı parayı al eğitimi unut tarzında sonrasında pte sınavına hazırlanmak için tekrar dan arayışlara girdim bu sefer birebir eğitim veren daha butik firmalar arayısındaydım buradaki yorumlardan da yola çıkarak IM GLOBAL LANGUAGE CENTER la kesişti yolum iyiki de tercih etmişim dedirtti gerçekten tamamen sizin hedefleriniz konusunda yardımcı oluyorlar en azından diğer firmalar gibi başlarda şöyle uçurucaz böyle yapıcaz diyip kurs başlayınca takmamazlık yapmıyorlar şiddetle tavsiye ederim

  • Eğer üniversite öğrencisi iseniz Esas Holding'in sosyal yatırım organizasyonu olan Esas Sosyal'in I·ngilizce Fırsatım Programı, online canlı sınıflarda I·ngilizce egˆitim fırsatı sunuyor.

    Katılımcılar, Berlitz Dil Okulları tarafından verilecek I·ngilizce egˆitimin yanı sıra, MS Office programları, I·ngilizce CV hazırlama ve I·ngilizce mu¨lakat koc¸lugˆu gibi egˆitim ve desteklerden de yararlanacaklar. Program kapsamında ilk yıl 150 gence fırsat sagˆlanacak, sonraki yıllarda artarak devam edecek.

    Egˆitimleri bas¸arıyla tamamlayanlar özellikle Berlitz sertifikası almaya hak kazanacaklar.

    Ücretsiz verilecek İngilizce kursu için İngilizce Fırsatım sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

    İngilizce Fırsatım Başvuru Sitesi

    Esas Sosyal Instagram Hesabı

    Esas Sosyal Linkedin Sayfası

    Berlitz Dil Okulu Web Sitesi






  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.