Şimdi Ara

İngilizce Nasıl Öğrendim? Preply Nedir? Değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar , sizlere ingilizceyi nasıl öğrendiğimden bahsetmek istiyorum.


    Başlangıç olarak YouTubede ücretsiz olan Haluk Tatarın İngilizce Eğitim setiyle başladım bir süre sonra başka bir kaynak arayışına geçtim ve Udemy de Elif Balanın A1-C2 İngilizce eğitim setini buldum. Fiyatının belki 10 katı hakkını veren bir Eğitim seti. Ben 49.90a aldığımı hatırlıyorum şuanki indirimlerle 50-70 TL arasına bulmak mümkün.


    Cümle kurabiliyorsunuz aklınızdan bunu birde dile dökmek gerek değil mi? İşte para harcanabilecek yer burası Telaffuz (Pronunciation) her ne kadar Grammar'e hakim olsak da iş telaffuza gelince Dil dönmüyor garip bir şeyler oluyor. :) Burda da evet konuşmam gerektiğini fark ettim ve elimde bir kaç seçenek vardı.

    Cambly , Preply , adını bile hatırlamadığım fiyatları uçuk olan A/B siteleri.

    Araştırmamı Forumdonanım üzerinden yaptım ve sitede satılık Cambly hesapları gördüm fiyatlarına baktığımdaysa o zaman haftada 3 gün 30 Dakikadan 1800 TL olduğunu gördüm. Şuan fiyatlar ne bilmiyorum ama sitede hala satılık hesapları görüyorum. Ayda 6 saat 1800 TL paramı buna bağlamak mantıklımı diye düşündüm ve forumdan Preplyi anlatan birinden o siteyi buldum.


    Seçenekler çok fazla ama kısaca anlatmam gerekirse.

    8000den fazla öğretmen var ve sayfalarında kendilerini tanıttıları videoları mevcut.


    1) Ana dili İngilizce olan öğretmenler - Fiyat olarak biraz yüksekler haliyle ama ben tercih etmedim. (50 Dakika -250TL'den başlıyor)

    2) Afrikalı Öğretmenler - Evet aksanları var tecrübe ettiğim kadarıyla öğretmekte genel olarak iyiler ama internet sorunları ve ekipman eksiklikleri olabiliyor. (Muhabbet etmek ve telaffuzu geliştirmek için tercih edilebilir) 50 DK 40-50 TL den başlamakta.

    3) Türk öğretmenler- Türkçe konuştukları için aklımıza takılan anlamadığımız yerlerde iletişim kurmak haliyle çok kolay. Bu iyi bi durummu kötü mü siz karar verin. Bence yabancı birine kendini zorlayarak anlattığınız bir şey akılda daha kalıcı. Tercih sizin. Fiyatlar değişken

    4)Filipinli öğretmenler - Benim tercih ettiğim grup aksanları yok denecek kadar az. İnternet problemi vs yok. Zaten sitede biraz zaman geçirdiğiniz zaman öğretmenler canlı olarak ellerinde olan ders planı veya sitenin içinde olan plandan ilerliyecekler. 50 Dakika 60-100 TL ye bulmak mümkün.


    Size vereceğim linkten kayıt olursanız yukarıda yazdığım fiyatlardan %70 indirim kazanacaksınız.





    https://preply.com/tr/?pref=NTEyMDAwNg==&id=1673183107.748767&share_source=whatsapp


    Linki açtıktan sonra %70 indirim aldınız sayfasını göremezseniz linki kopyalayıp tarayıcıya yapıştırın.


    Linkten girip %70 indirimi kazandıktan sonra gönlünüze göre bir öğretmen bulup satın alabilirsiniz.

    Denemenizi tavsiye ederim. En ucuz 22 TL ye ders bulmak mümkün.

    Teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet413441 -- 8 Ocak 2023; 16:37:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.