Şimdi Ara

İngiltere'de saatlik £30 maaş güzel bir maaş mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seçtiğin şehre ve beklentine bağlı. Bir şekilde yaşarsın ama bütceni sürekli takip edip ekstra harcamalardan kaçınarak.

    Ben kesinlikle gitmeni tavsiye ederim gittiğinde dönmek isteyeceğini düşünmüyorum.

  • Aylık 150 bin tl gelir... 2 ay çalış türkiye gel... ye... hayatın boyunca çalışmamaış ol...Ölümsüzlüğün hacki

  • Merhaba hocam. Saatlik 30 Pound muhtemelen brüt saatlik maaştır ve vergi kesintileri ile elinize saatlik 20 Pound kalır diye tahmin ediyorum. Günlük 8 saat ve haftalık 5 gün çalışsanız, bu da aylık 3200 Pound net ücret yapar.

    Londra gibi bir şehirde ve merkezinde yaşamayacaksanız bu para tek kişi için rahat yeter bence. Tek kişi olduğunuzdan 1+0 stüdyo daire tutmaya çalışın. Yeme-içme Tr'ye göre çok ucuz, yani kafadan aç kalmanız imkansız. Bilgisayar-telefon gibi elektronik ihtiyaçlarınızı da rahat alabilirsiniz. Düzenli alkol-sigara-şans oyunu alışkanlığınız yoksa bir de , bekar bir genç olarak UK'de barınamamanız gibi bir ihtimal yok.

    Üniversiteyi bitirip, yabancı dil sınavı belgesi alıp İngiltere'ye gideceğinizi söylediniz hocam. Sormak istediğim, Avrupa Birliği vatandaşlığı falan mı var sizde? Çünkü vize başvuru ve onay işlemleri sıkıdır UK'de de?

    Hedeflerinizde başarılar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Londrada bile iyi paradir ama net maas mi bu emin olmak lazim. Bizim Dublin ofisinde calisanlar 3000 euroya gecinmeye calisiyor kiralar fln cok pahali o yonden Londra da firsatlar daha iyi tabi ki oranin taksim Etileri gibi yerde oturamayacaksin full maasin bile yetmez ama dana siradan metro hatti olan ama biraz ilceden uzakta 3. 4. bolgelerde duzgun biseyler bulursan rahat yasarsin diye dusunuyorum.

  • Yerine göre değişir.Oradada aynı mantık İstanbulun Kadıköy Şişli Beşiktaş vs ilçeleri nasıl en değerli ilçeleri ve burada kiralar hayat vs pahalı.Londranında ôyle ilçelerinde yeteceğini zannetmiyorum sonuçta part time çalışıcam diyorsun normal maaşlı değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the little prince kullanıcısına yanıt

    Yanıtınız ve açıklamanız için çok teşekkür ederim. Avrupa vatandaşlığı veya İngiltere ile herhangi bir bağlantım yok açıkçası. Fakat bahsettiğim dental hygienist mesleğini yapan kişiler genellikle diş hekimliği denkliği almak için Birleşik Krallık'a giden international diş hekimlerinden oluştuğu için genellikle klinikler (yanlış hatırlamıyorsam) Tier 2 vizesini sağlıyorlar. İndeed gibi sitelerden iş ilanlarına baktığımda büyük bir kısımda bu şekilde vizeyi karşılayabileceklerini belirtmiş klinikler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Tabii bulacağım işin yeri ile ilgili olsa da ben daha çok Brighton, Southampton gibi güneyde olan ve sahil şeridinde olan şehirleri düşünüyorum. İnternette de genelde Londra için bilgi var fakat Londra dışında yaşamayı düşünüyorum. Eğer uygun fiyatlı olacaksa Manchester, Liverpool gibi şehirleri de düşünüyorum. Bu şehirler hakkında bilgi verebilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrankelaBender T kullanıcısına yanıt

    Ben sahsen bulunmadim UK de hocam Irlandaya gidiyorum is icin bazen. Orda bizzat bulunan arkadaslar daha dogru yardimci olur.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.