Şimdi Ara

ingiltere dil okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 21 hazıranda ıngıltereye gıdıcem ıns.daha once gıden varsa hangı sehıre ve hangı dıl okuluna gıtgını ayrıca tavsıye edıp etmedıgını soleyebılırmı ??cok acıl lazm cunku cok kararsızım.



  • Merhaba Arkadaslar
    Sizin aradiginiz kosullara en yakin olarak New College Manchester i oneriyorum. Detayli bi sekilde bilgi vermek istiyorum. Bizzat kendim Manchesterda yasiyorum. Oncelikle Manchesterdan bahsedeyim size;
    Londraya gore ucuz ve sakin bir sehirdir. En basit bir ornek verecek olursak otobusler burda isterseniz haftalik isterseniz aylik kartlidir. Haftalik £12.5 gibi cuzi bi fiyati var (aylik aldiginizda daha dusuk) ve aldiginiz bu kartla akbil gibi dolum yapmadan bir hafta icinde otobuslerle limitsiz seyahat edebilirsiniz. Bu ve bunun gibi nice firsatlar var. Sadece dil kursunun ucretini degil dil okulunun bulundugu sehirdeki yasam kosullarini da dikkate almaniz gerekir bence. New College Manchester dil okulu isterseniz size ucreti karsiliginda konaklayacak yer temin edebiliyor. Kursa katilmaya karar verdiginizde sizin once ingilizce seviyeniz belirleniyor daha sonra tercih ettiginiz ingilizce yogunluk programinda en az 6 en fazla 12 (yaz doneminde 15) kursa basliyorsunuz. Kurs fiyatlari hakkinda da bilgi vereyim. 2013 e ozel fiyat listesine gore genel ingilizce kursu eger 2 ile 8 hafta arasi bir zaman icin dusunuyorsaniz haftalik £152, eger bu zaman benim icin yetmez daha fazla olsun derseniz bu fiyattan daha dusuk fiyatlara kursa yazilabiliyorsunuz. Bu arada New College Manchester British Council uyesidir. Umarim aydinlatici olmusumdur. Dilerseniz siteyi ziyaret edebilirsiniz:http://www.newcollegemanchester.com/
    Herkese basarilar dileklerimle..




  • Brighton, öneririm. Şehir sakin, hoş, gece hayatı güzel, Londra'ya 1 saatte gidebilirsin tren ile. Yalnız nereye gidersen git, okul seçiminde Türk'lerin azınlıkta olduğu okulları araştır ve onları tercih et.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hrn~

    Brighton, öneririm. Şehir sakin, hoş, gece hayatı güzel, Londra'ya 1 saatte gidebilirsin tren ile. Yalnız nereye gidersen git, okul seçiminde Türk'lerin azınlıkta olduğu okulları araştır ve onları tercih et.

    gerçekten Brighton , Bournemouth güzel şehirlerdir ve ucuzdurlar fakat Türk oranı en çok bu şehirlerde bulunur.
  • manchester da merak ettigim bir yer var ; collyster kirmizi tuhla evler..nasil bir mahalle ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.