Şimdi Ara

İngiltereden PsVita getirtmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ingiltereden bi tanıdık getiririm dedi de bazı sorularım var :

    -ingilteredeki fiyatları nereden öğrenebilirim
    -sony nin avrupa garantisi burada da geçerli olur mu
    -3g li model ve 32 gb lık hafıza kartıyla toplam fiyat ne olur
    -oyunu da ordan mı almak mantıklı yoksa alınca psn den indirmek mi
    -bölge sorunu yaşar mıyım cihazla
    -son olarak da havaalanında sorun çıkar mı



  • İngiltere'de de oldukça pahalı, hiç tavsiye etmem, buradan taksitle alman daha avantajlı. 32GB'lık kartlar Avrupa'da yok, 16GB'lık alabilirsin.
  • fiyatları öğrenebileceğim site var mıdır ingilterenin büyük tekno marketleri vs
  • zavvi.com
    shopto.net
    play.com
    game.co.uk
  • hakikaten pahalıymış 850 lira fifalı bundle
  • Türkiyedeki fiyatı ne kadar ki?
  • 950 diye biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atarlıyım

    950 diye biliyorum

    850 tl Türkiye için pahalı değil o zaman neden pahalı dedin?Spotçularda 500 tl falan mı yoksa benim haberim mi yok?
  • Amerika'dan olmadığı sürece hiç uğraşmayın, buradan taksitle alın daha iyi.
  • Türkiye' de wi fi modeli garantili satan mağazalarda 730 - 799 arası, 3G li modeli ise 950 - 990 arası değişiyor.
  • Bence İngiltere'de fiyatlar Türkiye'ye göre gene de uygun. WiFi modeli yaklaşık 200-220 sterlin arasında değişiyor ve bir de tax free iadesi alacağınızı düşünürsek sanıyorum 500 TL (veya daha altı da olabilir ne kadar iade edileceği tam belli olmuyor çünkü) gibi bir ücrete düşecektir fiyatı ki burada 800 TL'den satılıyor. En azından buradaki satış fiyatına oyununuzu + hafıza kartınızı vs. alırsınız.. Nitekim önümüzdeki ay İngiltere'ye gittiğimde ben de oradan almayı düşünüyorum. Bölge konusunda sıkıntı olmaz neticede konsol PAL olduğu için Türkiye'de satılan modeller de PAL modellerdir. 3G'li olan modeli açıkcası çok tavsiye etmiyorum Vita'da gene de sizin tercihiniz. Tabi 3G'li model aldığınızda pasaport kaydı yaptırmanız gerektiğini de unutmayın. Oyun konusunda ise şöyle diyebilirim, örneğin Uncharted'ın fiyatı Shopto'da 36.85 Sterlin bu da yaklaşık 100 TL eder. Dün buradaki Media Markt'da baktığımda 119 TL lik fiyat etiketi vardı ancak diğer oyunlar biraz daha pahalıydı nedense.. O sebepten oyun konusunda Uncharted için çok fazla bir avantajı yok gibi duruyor gene de birden çok oyun aldığınızda avantaj olacaktır. Tabi bir de Tax Free faturası düzenletebileceğiniz bir yerden alırsanız dediğim gibi o zaman fiyatlar daha da düşecektir. PSN üzerinden de satın alabilirsiniz tabi ancak boyutları yüksek olacağından hafıza kartınızı eğer düşük hafızalı bir model almayı düşünürseniz sıkıntı olabilir.




  • Gümrüğe takılmaz mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheVeteran®

    Gümrüğe takılmaz mı?

    Eğer posta yoluyla vs. alınacaksa takılma riski büyük tabi. Arkadaş bir tanıdığım getirecek dediği için ona göre cevap yazdım. Eğer o şekilde gelirse gümrükte hiç bir problem olmaz en kötü kendime aldım der gene geçer tabi eğer birden fazla getirilmeyecekse.. Gerçi bu birazda şans işi. Eğer görevliler şüpheli bulmazsa sizi daha doğrusu bavullarınızı kontrol etmezlerse dönüşte, o zaman zaten sıkıntı yok 10 tane bile geçebilir ama risk tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ranilin

    Bence İngiltere'de fiyatlar Türkiye'ye göre gene de uygun. WiFi modeli yaklaşık 200-220 sterlin arasında değişiyor ve bir de tax free iadesi alacağınızı düşünürsek sanıyorum 500 TL (veya daha altı da olabilir ne kadar iade edileceği tam belli olmuyor çünkü) gibi bir ücrete düşecektir fiyatı ki burada 800 TL'den satılıyor. En azından buradaki satış fiyatına oyununuzu + hafıza kartınızı vs. alırsınız.. Nitekim önümüzdeki ay İngiltere'ye gittiğimde ben de oradan almayı düşünüyorum. Bölge konusunda sıkıntı olmaz neticede konsol PAL olduğu için Türkiye'de satılan modeller de PAL modellerdir. 3G'li olan modeli açıkcası çok tavsiye etmiyorum Vita'da gene de sizin tercihiniz. Tabi 3G'li model aldığınızda pasaport kaydı yaptırmanız gerektiğini de unutmayın. Oyun konusunda ise şöyle diyebilirim, örneğin Uncharted'ın fiyatı Shopto'da 36.85 Sterlin bu da yaklaşık 100 TL eder. Dün buradaki Media Markt'da baktığımda 119 TL lik fiyat etiketi vardı ancak diğer oyunlar biraz daha pahalıydı nedense.. O sebepten oyun konusunda Uncharted için çok fazla bir avantajı yok gibi duruyor gene de birden çok oyun aldığınızda avantaj olacaktır. Tabi bir de Tax Free faturası düzenletebileceğiniz bir yerden alırsanız dediğim gibi o zaman fiyatlar daha da düşecektir. PSN üzerinden de satın alabilirsiniz tabi ancak boyutları yüksek olacağından hafıza kartınızı eğer düşük hafızalı bir model almayı düşünürseniz sıkıntı olabilir.



    tax free ile ne kadara alabileceğini oradaki mağaza almadan önce söyler mi bilgi için mail yolu ile haberleşebiliyorum tanıdıkla 500 tl ye kadar limitim var herşeyi tüm detayıyla yazmam lazım çünkü.bir de ingiltere içinde bilindik tekno market ismi var mı aklınızda bundle olarak fiyatlara bakacağım kartlı fifalı gibi




  • Açıkcası ne kadar geri alınabileceğini size net olarak gidip almadan söyleyemem çünkü ben de daha önce alım yapmadım. Normalde İngiltere'de %19 VAT alınıyor ancak tam olarak iade edilmiyormuş. Kesintiler yapılıyormuş o yüzden net olarak bilmiyorum ama dediğiniz gibi oradaki mağaza size bu konuda bilgilendirebilir sormak gerek. Ben de İngiltere'ye önümüzdeki ay ilk defa gideceğim o yüzden size net bir bilgi veremiyorum, araştırdığım kadarıyla size yardımcı olmak istedim. Ancak en önemli konu muhakkak Tax Free faturası düzenlebilecek bir yerden almak. (Tax free konusunda forumda da bir çok konu mevcut oralardan da yararlanabilirsiniz.) Yoksa standart fatura ile gidip tax free iadesi alınamıyor. O yüzden hangi firmalar o seçeneği sunuyor orada bilmiyorum, tanıdığınızın sorması gerek. Benim gördüğüm kadarıyla orada bir çok market var. PCworld sanırım baya bilindik bir tekno marketler zinciri imiş onun yanında Game vs. gibi de birçok market mevcutmuş ama çok detaylı bilmiyorum. Orada yaşayan tanıdığınız daha iyi biliyordur muhakkak. Buradaki en önemli konu tax free faturası düzenleyebilecek bir market olması. Mesela Apple Store'larda bu mümkün..




  • akıllı telefona sahipse kesinlikle 3g almanı tavsiye etmem, (akıllı telefon ile hotspot yapabiliyorsun vitaya) bu arada konuyu taşınabilir konsol kısmına açarsan daha iyi olur burada vitası olan pek kişiye denk gelemezsin. Bu arada bilmeni isterim ki Browser çok kötü durumda vita nın daha bebek sorunları var büyümesi lazım. Oyun sayısı adeti çok az ve oyunlar çok pahalı. Ekranında leke sorunu var tüm vitalarda kronik şekilde, donma problemide var update ile kalkacağı söyleniyor.
  • ingilterede wifi vita 220 sterlin genelde... ama türkiyede de khalkedon sony tr garantili 720-740 liradan satıyor... yada benim gibi vatan'ın indirimlerinde adamlar siteden kaldırmadan sipariş geçerseniz 680 liradan alabilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.