Şimdi Ara

İnnov8'imden Memnunum İpod mu İphone Mu Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar ;

    bugünlerde muthiş bir ara dere bunalımı geçirmekteyim...samsung innov8 ve asus p535 kullanıcısıyım ve özellikte samsung innov8'imden memnunum asusu kardeşime vericem iphone'un bu dokunmatik ve kolaylığından dolayı almayı düşünüyorum ancak fiyatı benim isteklerim için fazla geliyo ben iphone'u sadece dokunmatikliğinden dolayı web'deki rahatlığı, oyunları ve uygulamaları ( programları ntv - bilyoner vb ) özellikleri için istiyorum... ipod touch'a oyun ve ntv yazılımları gibi programlar yükleniyor mu ? ipod ve iphone'daki farklar gsm - kamera olup olmayışımıdır ?

    bana gerekli olan sadece ipod'un iphonedaki gibi web - oyun ve ntv - youtube - bilyoner - facebook vb app.ları destekleyip desteklemediği ?

    konulara baktım ancak tam olarak istediğim cevabı bulamadım.500-600 verip de ipod elimde kalsın istemem zira samsung innov8 de film - müzik ve kamer ihtiyacımı en kral şekilde karşılıyorum...cevaplarınız için teşekkürler..







  • quote:

    Orijinalden alıntı: genclik19

    bana gerekli olan sadece ipod'un iphonedaki gibi web - oyun ve ntv - youtube - bilyoner - facebook vb app.ları destekleyip desteklemediği ?



    bu ve bunun gibi bilimum uygulamaları kullanabiliyorsunuz.
  • fakat wifi olması şart tabii...
  • Web tasarım ofisim var dolayısı ile heran wifi olan yerdeyim evet laptopdan da bu işlemleri görebilirim ama elektronik hastalığı olan biriyim. apple'ın bu dokunmatik olayına takmış durumdayım acilen kullanmam lazım iphone'un telefon özelliğinden daha üstün bi cihaza sahipken sanırım ipod touch innov8 varken benim için yeterli olacak..
  • eğer, gps, kamera gibi özellikler ilgini çekmiyorsa, ipod touch işini görür.

    ama o kadar para verip telefon olarak kullanılamayan, gps ve kamerası olmayan, doğal olarak telefon olmadığı için 3g desteklemediğinden her yerde internet ( gerçi pek bir yerde çekmiyor şimdilik) nimetinden faydalanamayacağın bir ipod touch almak bana çok da mantıklı gelmiyor.
  • mesela ben hem iphone 3g hemde ipod touch 2g kullanıyorum..




























    deermişim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.