Şimdi Ara

Innova Vs NcWest (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Innova core'de çeşitli sebeplerden ötürü geçmişte sıkıntı yaşadığımız her kim var ise onlarda dahil, aktif oynayan, az buçuk oyun bilgisi olan (bu nedir, şu nedir, mapda göremiyom, oraya nerden gidicem gibi sorular sormayan, bilmesede araştırıp bulma kapasitesine sahip olan :) herkese kapımız açık ), 85+ lvl lerde clas şartı aramıyoruz, ancak yeni char açan arkadaşlardan Summoner, Tank, Heal claslarını açabilen, belirli olgunluktaki arkadaşlara kapımız açık, unutmayınki bu oyun sırf item ve lvl le bitmez, sohbet muhabbet ile birlikte birşeyler yapma hazzını hiç birşey vermez ve bu eksikliğiniz var ise ilerde bunu hissediceksiniz. Bunu düşünen arkadaşlar oyunda susanowa veya kazuya ile irtibata geçebilirler. Herkese iyi oyunlar.
  • @gunesahmet

    demişsinizki :
    quote:

    Zaten zaman geçirmek eğlenmek için oynuyoruz başka bir amaç var mı ki


    evet bu türler KO dan yada benzeri F2P oyunlardan pörtleyip L2 ye tünemiş akbabalar.Adam level yapıp ona buna satıp harçlıklarını çıkarıyorlar.
    Hatta sonrasında account u tekrar tekrar kurtarıp başka başka başkalarına satabiliyorlar. derinliğine girmiycem ama böyle tipler azımsanmayacak kadar çok türklerin arasında.Hatta çinlilerden sonra adımız çıktı okadar diyorum.

    @kazuya55

    quote:

    (bu nedir, şu nedir, mapda göremiyom, oraya nerden gidicem gibi sorular sormayan, bilmesede araştırıp bulma kapasitesine sahip olan :) herkese kapımız açık )


    Ya arkadaşım daha elli levelların sonunda hatta 60 ın başlarında TOI de party yaptığımızda healer'ından agro almayı bilmeyen adamlar ne çabuk havalandınız şimdi tafralı klan oldunuz?

    Ayrıca Innovanın hiç bişeyin önüne felan geçtiği yok.isterseniz tek tek sayayım size bot spotlarını burdan girin bakın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dupcegii

    Evet Bot yıllardır vardı Ncsoftda ama Alternatifi yoktu. Simdi secenek var. Hala orada brezilyali bebelerle oynamayı tercih edenler kendileride bota alıstıgındandır.



    zihniyetin şu yazdığın yazıda gösteriyo zaten gerisini okuma gereği duymadım! kaç gün-hafta-ay veya yıl oynadın bilmiyorum ama orda oynayanlara laf sölicek kadar kapasiteye sahip biri değilsin.. zaten uzun süre oynayan adam şu mantığı çözüyo 0-85 lvl arası kasmak çok kolay botla yada botsuz 1 haftanı alır 85 olman. 85 lvl dan sonra bot yapabileceğin farm zone yok harnakta soa da gog da bot yaptirmazlar adama 87-88+ adam bot kullanamaz o server da tutturmussunuz bi pvp bot bilmem ne nedir ne değildir bilmiyorum ama burda pvp ler kolay kolay 1v1 olmuyo party nin icinde pvp bot kullansa nolcak adam extra bi guc felanmi veriyo nedir bu olay anlamadım ncsoft un tek kötü yanı parayı veren enchant a yuklendi tadı kalmadı..

    @gunesahmet sende baya eski oyunculardansın sene 2012 hala oynuyosun server işleriylede uğraşıyosun sanırım maksat zaman geçirmekmiydi bu sene boyunca ? :) bu oyun sosyal hayattan baya bişey götürüyo sadece eğlence veya zaman öldürme değil çok büyük bi hırs yaratıyo insanda en iyisi olma dahada güçlenme ben bunu yeni anladım zaman geçirmeye çevirdim eğlencesi zaten vardı o ayrı bişey ama abartısıda sakat :)




  • Bottan bahsediyorsunuz botu bende kullandim :D
    Önce bi iss sonrada feoh kastim.
    Low rate serwer çok oynadim ve gerçekten zaman kaybı bilmem hiç oynadinizmi starisde oynuyordum 7x b gradeleri bile craftliyorduk 1 sene arkadaşlar la oynadik 76 olamamistim.
    ncsoft da lv kasmak yada para kasmak zor değil aslinda diğer serwer dada degil ama 1 haftada 61 olupta 1 ayda a lari yapmak yada parasini toplamak akil kari bi iş değil dualbox açılmıyo olabilir ama dualbox da adamı alıp götüren kar dan kara sokan bişey değil.
    bot kullandim ve 16 günde 85 oldum ve hepinize tavsiye ederim kimse hayatinda hiç illegal hileyle uğraşmamış gibi konuşmasın şurda.Şöyle ay bot var ay şu programlar var ay hakkkımız yeniyo diyenler bulsa kendisi kullanicak botu :D.şu serwer birleştirme olayina neden takildiniz anlamiyorum.shilen de yeni serwerlar açıldı herkes sifirdan kasti.
  • Pvp botunun ne oldugunu bilmiyorsun ama bana soluyorsun kapasitesiz diye. SEneler oncede vardı. DAggerların ppopuler oldugu zaman Hide icindeki adamı anında bozanlar. Backstab atilcagi zaman 0.1 saniyede chari otomatik onunu donduren bir program ve daha neler neler. OTOmatik nobles kontrol, cancellanan bufu hic aramadan tekrar casting. gelen dusmanda uyarı, SEni targetlayanı gorme, dusman skill reuse gorme, 85++ oto knockback/chain/hell bind(kolaysa rapsody bas veya tank ud)neler neler saymakla bitmez. Farm botu hicbirsey pvp botunun yanında. SEn oynamaya dwm et derdin enchant olsun. Bole dwm ederse yakindir neden bahsettimi görmen.
  • haziran 2008'den ekim 26 2011'e kadar ncwest'e idim 6 ay parmakla kastım sıkıldım çünki benim ile oyuna giren çoktan high lvl omuştu bende sonra bot ile oynadım ama ona oynamak denirse Zranger'ı benden iyi bilen olamaz ve scriptler ile pvp'e gidiyorsun hiç birşey yapmadan 2 dagger kestiğim olurdu tabi bu PvP ise gerisi size kalmış

    İyi oyunlar
  • tabiki İNNOVA!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.