Şimdi Ara

İNÖNÜ YIKILMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnönü yıkılmaz!

    Bir türlü alınamayan izin ve Beşiktaş´ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi´nde mücadele edecek olması planları değiştirdi. Stat projesi bir yıl ertelenebilir

    Önce Fortis Türkiye Kupası’nı, daha sonra da Turkcell Süper Lig Şampiyonluğu’nu kazandı Beşiktaş. İki kupayla birlikte İnönü Stadı’nda düzenlenen şölende büyük bir coşku hakimdi taraftarlarda... Ancak akıllardaki soru da aynıydı: Bu stat nasıl yıkılacak... Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına rağmen, Anıtlar Kurulu’ndan bir türlü alınamayan izin yüzünden stadın yıkımı hep ertelendi.

    ‘Maçlar İnönü’de’
    Kara Kartallar’ın sezonu çifte kupayla tamamlaması ve Şampiyonlar Ligi’nde direkt mücadele edecek olmasıyla birlikte işler de değişti... Devler Ligi’nden ve sponsorlardan kazanılan gelirlerle birlikte iddialı bir kadro kurmak için harekete geçen Siyah-Beyazlılar, bir sezon daha yuvada kalmayı planlıyor. Bu yöndeki en önemli ipucu da şu: Beşiktaş, UEFA’ya Şampiyonlar Ligi’nde maçlarını oynayacağı stadı, İnönü olarak bildirildi...

    FANATİK


    Bir yandan yıkılmazsa sevinirim, bir yandan da artık iyice çocuk oyununa çevirdiler bu stad meselesini. Ya yap, ya da stad yapmıyoruz de çık bu işin içinden... Taraftar da bilsin artık neyin ne olduğunu.







  • Stadın kolonları su altında diyoruz hala yıkılmasın diyolar. Böyle giderse stad kendiğinden yıkılacak.
  • bencede bu sene yıkılmasın. şampiyonlar ligi maçlarını alisamiyen yada şükrü saraçoğlunda oynanmasını istemiyorum..
  • yikilmasi gerekiyo stad artik cok eskidi olimpiyatda oynaniversin
  • y.demirören yine saçmaladığı günlere geri döndü.
  • Stadın yenilenmesi gerekiyor, bu bir gerçek ancak ben yine de bu işin Y.D. yönetiminde yapılmaması taraftarıyım. Biraz fazla oldu bittiye getirilmiş gibiydi proje. Üstünden sene geçmesine, stad çevresinde birçok değişiklik yapılmasına rağmen proje yenilenmedi bildiğim kadarıyla.
  • Tamam Türk futbolunda önemli yeri vardır bu stadın. Tüm takımlar orda oynamıştır vs ama nasıl bir tarihi eser sınıfına giriyor anlamadım. Hayır görende Osmanlı zamanında yapıldı zannaedecek. 1950'lerde yapılmış stad.Bu Türkiye'nin işlerine akıl sır erdiremiyorum. Bırak adam yapsın stadını, tüm maçlar güzel sahalarda insani şartlarda oynansın.
  • Bu stadin bi an önce yenilenmesi gerekiyor.İçler acısı şuan stadın durumu kayseri nin bile yepyeni stadı var bizimksii eskimedimi.? 1 yıl bekle 2 yıl bekle GS ye dönücez. yıldırım demir ören gene anlık kararlar alarak takımın önünü kapıyo.Vizyon yok derken bundan kastediyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.