Şimdi Ara

INOVAXİS INV100 BLUETOOTH KULAKLIK İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha önce piyasada satılan Novero Rockaway kulaklığın yeni modeli bu marka il daha önce Novero'nundan distribütörü olan INOVA TEKNOLOJİ yeni kulaklığı INOVAXİS adıyla getirmiş.Novero bluetooth yapmaktan vazgeçmiş.kırmızı ve mavi renk seçeneği eklenmiş tabiki kırmızı rengi satın aldım.yeni üründe diğerine göre bazı yeni özellikler eklenmiş ve çokta faydalı olmuş.artık 2 cihaz ile eşleniyor,müzik dinlerken kablo ile bağlanırken yakaladığınız kaliteyi neredeyse yakaladım.kablo diğerine göre biraz uzatılmış iyi olmuş.bluetooth versiyonu yükseltilmiş buda batarya kullanım ömrünü sanki biraz uzatmış,verilere göre 5 saat konuşma ömrü verilmiş ben gün içerisinde yoğun kullanmak kaydıyla 2 gün kullandım.şarj etmek için şarja taktığımda en çok hoşuma giden özelliği ise yeni eklenen APPLE cihazlar ile eşleştiğinde telefon ekranından bluetooth kulaklığın batarya seviyesini görebilmem oldu.şarjdayken seviyenin yükseldiğinide görebildim.yaklaşık 50 dakikada tam şarj oldu.telefon ve bilgisayarı eşleştirdim bilgisayarda birşey izlerken kulaklıktan dinleyebilmek ne yaptığınızın farkedilmemesini sağlıyor :) şarj soketi yine microusb ile şarj imkanı sağlıyor,kapak diğerine göre daha kullanışlı olmuş,öncesinde kapak çıktığında elinde kalıyordu bunda söküp takılma imkanı verilmiş.yine sağ taraf kulaklık üzerinde mavi ve kırmızı led ile cihazın eşlenme durumunu görebiliyorsunuz.kumanda düğmesi üzerinde 3 tuş konulmuş,bunlarla ses + -,cihaz kapatıp açma,cihaz eşleştirme,çağrı cevaplayıp reddetme,muzik play,ileri geri,stop ve cihazın 5 dildeki sesli komutlarındaki değişiklikleri yapabiliyorsunuz.Yine cihazın kutusundan(ki kutu çok güzel tasarıma sahip ve 2 rengide görebiliyorsunuz,mıknatıslı kapak açıldığında seçtiğiniz renkteki kulaklığın canlısı karşınıza çıkıyor)kulak yapınıza göre yedek memecikler ve kulakta sabit durması için bir aparat da çıkıyor.şarj etmek için sadece microusb kablo var,duvar tipi şarj adaptörü yine yok.netice itibari ile şu anda fiyat özellik açısından eksi tarafı yok,artıları fazla.almak isterseniz n11.comda ürün novero tarzı altında satışda.distribütörün sitesindede satış yapılıyor.http://www.inovateknoloji.com.tr/kulaklik-hoparlor?product_id=300

     INOVAXİS INV100 BLUETOOTH KULAKLIK İNCELEMESİ INOVAXİS INV100 BLUETOOTH KULAKLIK İNCELEMESİ INOVAXİS INV100 BLUETOOTH KULAKLIK İNCELEMESİ







  • oldukça başarılı. özellikle müzik dinlerken şaşırtıcı bir netlik, bir bluetooth kulaklık için anormal bas ve tiz var. Amerika'da başka bir marka olarak gördüğüm tarzda aradığım bir üründü, görür görmez edindim. beklentimin üstünde çıktı. tebrikler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR-robotics

    oldukça başarılı. özellikle müzik dinlerken şaşırtıcı bir netlik, bir bluetooth kulaklık için anormal bas ve tiz var. Amerika'da başka bir marka olarak gördüğüm tarzda aradığım bir üründü, görür görmez edindim. beklentimin üstünde çıktı. tebrikler.

    Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Eyvallah...
  • tam aradığım tarzda bir ürün.n 11 den aldım c.tesi elime ulaştı.ses seviyesi güzel,bataryası belki çok müzik dinlediğimdendir bana biraz az geldi.spor yada yürüyüş yaparken ideal.fiyatı biraz pahalı ama almak isteyen arkadaşlarımda oldu.
  • Bu sitede daha uygun buldum

    INOVA INV100R INV100R
  • Arkadaşımda Gördüm gerçekten ses kalitesi harika diyebilirim. N11 de 161 tl ye kargo dahil fiyatı var. Daha uygun satan biryer bulamadım. Galiba oradan alacağım.
  • Arkadaşlar Ürünü kullanan var mı nasıl memnun musunuz bağlantısı şarjı ve ses kalitesi ve hatta garanti olayı nasıl? Firma ismini araştırdım biraz Türk bir firma görünüyo inova adında pek güven vermedi.Ama ürün paketi de ingilizce dilinde tasarlanmış belli ki yerli üretim de değil.Ayrıca Concorde marka ürünler de satıyorlar kendi sitelerinde tamamen güven kırıcı bi olay görüşlerinizi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
  • Lütfen yardım edin kulaklığı aldım ve Bluetooth’u açtım ama telefon görmüyor kullanma kılavuzundaki her şeyi yaptım ışığı da yanıp yanıp sönüyor kitapçıkta dediği gibi ama bir türlü telefon görmüyor Allah’ını seven aciltardım etsin n’olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.