Şimdi Ara

İnsan hayatı 3 döneme ayrılır (TİP ÖNEMLİ MI DİYENLER GELSİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çocukluğu saymıyorum.

    1. Yeni ergenlik dönemi (12-18 YAŞ)


    Burada herkes dış görüntüsünün yeni yeni değişmeye başlamasının da etkisiyle, özellikle sivilcelerin yarattığı tahribatla bir anda cildi parlak herkesi yakışıklı, guzel görmeye başlar. Bunun en bariz örneği Justin Bieber'cı kizlarin bu yaşlarda zuhur etmesidir. Bu yaşlarda zaten kişilik oturmamıştir ama cinsel dürtüler yeni başlamıştır. Dolayısıyla ehliyetsiz araba kullaniyor gibi salak sacma insanları güzel/yakışıklı bulurlar. Başka da bir sey dusunemedikleri için hayatlarını buna bağlarlar.



    2. Doğruyu yanlışı ayırt edemediği ehliyetsiz dönem (19-24 YAŞ)

    Bu yaşlarda artık kişilik oturmuştur. Ergenlikten çıkan gencimiz hafif hafif etrafındaki insanları incelemeye başlamıştır. Ancak bu kez bir ilişkide karşıdaki şahsın karakterinin ne kadar önemli olduğunun farkında değildir. Acemice ilişkiler yaşayıp dış görüntüden daha önemli şeylerin olduğunu tecrübe eder.


    3. Bazı şeyleri yeni yeni anlamaya başladığı dönem (25-30)

    Tip artık tamamen önemsiz olmuştur demiyorum ama çoktan 2.aşamaya atılmıştır. Bu yaşlarda artık uzun ve huzurlu bir hayat sürme telaşına düşen gencimiz karşıdaki kişinin dış görüntüsü dışındaki özelliklerine dikkat eder. İkinci aşamada eli yüzü de düzgünse bir ilişkiye başlar. Zira iyi karakter her şeyden önemlidir.




    İşte forumdaki dış görüntü önemli önemsiz tartışmasının tüm olayı bundan ibaret. Tecrübesiz birisinin vereceği cevap ile tecrübeli birisinin vereceği cevap çok farklıdır.


    İyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.