Şimdi Ara

İNSAN'IN ALIN YAZISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MARİFETNAME
    İbrahim Hakkı ERZURUMLU, Kit-San Kitap Sanayi- 1984

    Sayfa: 65
    ... Zira, Allah (sperm,Alyuvarın) kudereti (kuvvet,-gücü) ile ulvi (uzaydaki gezegenler) cisimlerin (elementlerin, minerallerin) süfli (dünyadaki) cisimlerde (elementlerde, minerallerde) tesirleri daima birbirini (Elementler-mineralleri, Miniraller- bitkileri, bitkiler- hayvanları, Hayvanlar insanları) takip ettiğinden BÜTÜN HALKIN (insanların) ŞEKİL ve TAVIRLARI ve DURUMLARI, HALAK ve TAVIRLARI HENÜZ ANALARININ KARINLARI İÇİNDEYKEN TESADÜF EDEN baht TALİİLERİ (kısmet- kaderleri) tesirleri ile ortaya çıkmıştır ki, ANA RAHMİNE nutfe (sperm, spor) DÜŞTÜĞÜ SAATTE (sperm DNA'sı, yeni oluşacak olan bedenin oluşumuna başlar. Kendinden buharlaşanlar, yoğunlaşmış tabakaya çarpınca,yeni bedeni oluşturacak olan hücrelerin DNA dizilimi oluşur!) TESİRİ İLE ORTAYA ÇIKMIŞTIR Kİ, ANA RAHMİNE NUTFE (sperm) DÜŞTÜĞÜ SAATTE BABA ve ANANIN talii ne işte ise ve bir birinin (kendilerinin de ana rahmine düştükleri saatte gezegenlerin konumu!) YILDIZI NEYE BAKIYORSA nutfenin (sperm'in) ZATINA (DNA sarmalına) tesiri (etkisiyle) NAKŞEDİLİR!

    -Bu kitap'ın konusu büyük harflerle: ANATOMİ İLMİ'dir!
    -Anatomi ilmi nasıl din- tarikat olduğunu açıklayacak bir TIP ilim adamı var mı?
    -Şii, tarikatı mı, Şİİ, Anatomi ilim adamı mı?
    -Şafi, Tarikatı mı, Şafi, Anatomi ilim adamı mı?

    -NAKŞEDİLİR, nakışgibi işlenir sözü, nasıl NAKŞİBENDİ TARİKATI olduğun olduğunu açıklayacak bir ilminin adamı var mı?

    Mesela saadet, anlayış, ahmaklık, budalalık, cimrilik, cömertlik, korku, secaat, sevgi, düşmanlık, hırs, kanaat, himmet, ALÇAKLIK,FAKİRLİK,ZENGİNLİK, RAHAT, GÜZELLİK, KEMAL, YORGUNLUK ve üzüntü(bab ve ana ilişki halinde bulardan hangisi veya hangilerini hissediyorsa) HER ne konum üzere ise o NUTFENİN (sperm'in) ZATINA (DNA'sına) tabi olur! Zira o nutfe (sperm) CENİNİN (oluşacak olan bedenin) cisminin) LEVH-İ MAHFUZUDUR! Levh-i Mahfuz bu (görülen) alemin Aynısıdır! Şu halde her kim ki (dünyada), SAİD (insan) OLMUŞTUR, O SADETİNİ (insan olma özelliğini) ANA RAHMİNDE (rahme düştüğü anda) BULMUŞTUR! HER KİM ki ŞAKİ (eşkiya) OLMUŞTUR, O DA EŞKİYALIĞINI ana rahmine düştüğü saatte almıştır!
    Nitekim HABİB-İ EKREM (S. A. V.) Hazretleri (sözde Muhammed) <<Said "mutlu insan anasının rahminde" SAİDTİR! Şaki "eşkiya" anasının karnına düştüğü anda ŞAKİDİR>> (eşkiya olmuştur!)

    -(S. A. V.) Hazretinin pabuclarını, sakalını ve hırkasını saklayanlar, BU REMİZLERİ ne yaptıklarını açıklasınlar!

    -Astroloklar- Cinciler: Doğum saatini değiştirerek, oluşmuş bu bedenin DNA dizilimini, değiştirmeğe teknolijileri ve ilimleri var mı? Olanlar buyursun açıklasın!

    SAYFA:51
    ..................KIYAMET ALAMETLER ve KIYAMET

    Gizli Alametler:
    İnsanlarda izzet, hürmet, muhabbet, şefkat, edeb, haya, CÖMERTLİK, ahde vefa, dostluk, ŞERİATİN (Şer: İslam şeriati) yürürlükten kalkması gi,bi, BİNALARIN YÜKSEK OLMASI, ELBİSELERİN incelmesi, KADINLARIN ve ÇOCUKLARIN HAKİMİYETİ ELE GEÇİRMESİ, kadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara benzemesi, HEMOSEKSÜELLİĞİN ve kadınlar arasında SEVİCİLİĞİN YAYGINLAŞMASI, eşyanın bereketinin azalmaSI, AKRABA ZİYARETLERİNİN ve şeriate (İslam Şer'i olan TİCARETİNE) uygun alış- verişin kesilmesi, KÖTÜLERİN HÜRMET GÖRMESİ, İYİLERİN HAKİR GÖRÜLMESİ, CARİYELERİN (çocuk doğuran anaların) EFENDİLERİNİ DOĞURMASI (eşine sırt çevirmesi), fuhşun, zinanın artması ve KABİRLERİN SÜSLENMESİ, APTIRILMASI gibi işlerdir ki, bunlara KIYAMETİN ŞARTLARI DAHİ DERLER!!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.