Şimdi Ara

İnsanlar Bebek Gelmesine Neden Şaşırıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evvelsi günlerde aklıma çok mantıklı bulduğum bir soru geldi. İnsanlar (evli veya bekar) cinsel ilişkiye giriyorlar ardından biraz zaman geçince kadın hamile olduğunu söylüyor erkek ise her defasında şaşırıyor. Ulan zaten çocuğu yapan sensin seks esnasında ne yaptığını bilmiyor musun da hamile gelince mal gibi şaşırıyorsun?! Sanki spermini bıraktığı yer vajina değil de öylesine bir boşluk. Size de salakça gelmiyor mu?



  • Bu konuya benzer birşeyi @Bisikletçi76 da açmıştı ama bulamadım. Bisikletçi istersen atarsın linkini buraya.
  • ItsAtakan24 kullanıcısına yanıt
    Evet. Konuyu kaldırdılar maalesef.
    Buna şöyle diyorlar hamile kalmak zor işlem zaman gerektiriyor her cinsel ilişkide olmuyor falan o yüzden şaşırması sevinmesi normal
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Aaaaa bak kaldırıldığını bilmiyordum kötü olmuş o. Ondan dolayı da olabilir ama eğer kişi sağlıklı bir çiftleşme yaşadıysa zaten çocuğun olacağını bilir. Bence çocuğun geleceğine heyecanlanmak ok ya. Ama böyle yok cinsiyet partisi yok bilmem ne onlar tam para nasıl boşa harcanır rehberi. Heyecanlanmak ok çünkü artık çocuğun gelmesi meselesine az kaldı ve doğal olarak kişi içinden olabilecek olasılıkları düşünüyor işte nasıl büyütürüm diye falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.