Şimdi Ara

İnsanlık tarihinin kara lekesi: Hocalı Katliamı (hepimiz ermeniyiz diyenlere duyrulur.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sen o ruh haline giriyorsan bilmem ama benim kimseye üstünlük kurma çabam yok. Ben fikirlerimi söylüyorum sen fikirlerini söylüyorsun. Sana göre benim o başlığım yanlış bana göre doğru bu kadar basit. Bu ülkede hepimiz ermeniyiz diyen ziniyetin sorunlu olduğunu söylüyorum. Ermeni hassasiyeti kadar bu ülkede yapılanlara hassasiyet duymuyorlar.


    Bunu sadece bunda değil TTB(terörist tabipler birliği) başkanı olan kadın TSK kimyasal silah kullandı diyebilyor. Ve buna destek olan kim chp hdpkk bebek katili terör zihniyeti, aynı şekilde bugün mesela yada geçmişte Hocalı katliamına hiçbir baro tabipler birliği tepki göstermezken bildiri yayınlamazken şuan gördüğüm kadarı ile İstanbul 2. baro bir etkinlik yapıyor neden? ayrıca nerede Türkiye nin alehine bir faaliyet varsa hesini destekleyen yine aynı gürühlar. Aynel Arap da TSK operasyonuna itiraz eden aynı zihniyet. YAni ben birşeyi dallanıp budaklandırmıyortum olanın çerçevesini çiziyorum haa çerçeve geniş ise oda o zihniyetin sorunu


    Bir soykırıma katliama ülke çıkarları için ses çıkartılmamasını "normal" görüyorsan senin insanlık problemin var demektir. O zaman Hocalı katliamına yada buna benzer katliamlara ses çıkartılmamasını ülke çıkarlarına bağlayıp birşey emememiz lazım. Filistinde ermenistanı ülke çıkarı için estekiyor deriz o zaman destekliorsa yanlış yapıyor yapmamalı derim. Ama bu oradaki katliamı hoş görmeyi onaylamayı yada ses çıkartmamaya sebep olarak gösteriilemez.





  • Navi kullanıcısına yanıt

    Şu trollere cevap vermeyin lütfen !!!! kendi feçeslerinde boğulsunlar...amaçları öyle bilinç kasmak falan da değil zaten.. keriz.avi şeklinde olta atmak haricinde bi icraatleri yok..

  • Navi kullanıcısına yanıt

    Galeyana gelme kültürü bilinçaltlarına kollektif bilinç misali işlemiş her zaman da var olacaktır. 6-7 Eylül Olayları, Trakya Olayları ... Gayrimüslimlerle komşu dost vs sorun olmayanlar birden çoğu düşman kesilmesi gibi ( istisna vicdanlı olanlar hariç ... ) ... Kara lekelerdendir ...

  • Bu eleman ne zaman türkçü olmuş? İlginç. Seçim startı verildiğinden beri tüm tuşlara basıyor. Madem ermenilere düşmandınız niye ermenistan cumhurbaşkanıyla görüşüyor ülkeyi yönetenler? Neden ermeni açılımı yapıp azerbaycan bayraklarını çöpe attınız?

    22 senedir iktidar olup düşmedikleri çukur, yapmadıkları hata yok ama sürekli birilerini suçlamak için saldırıyorlar. Sanki 50 yerden açığı yokmuş gibi.

  • Hocalı katliamında bir ermeni doktorun bir insanın derisi olmadan ne kadar yaşayabileceğini görmek için bir kardeşimizin derisinin tamamını yüzüp 7 dakika olarak cevapladığı ve bunu yaparken hiçbir vicdani azap çekmediğini söylemesi tam bir orus** evla** millertidir ermeniler bunun yanı sıra dedemin anlattığı Elazığ Palu İlçesi köylerinden birinde savasa giden müslüman erkekleri fırsat bilip kadin ve cocuklari camiye çivileyip yakmaları olayıdır. Bizim düşmanımız ata düşmanıdır ve bu düşmanlık ebediyen sürecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt

    Arkadaş sen şaka mısın? ABD Irak'ı Irak İsrail'i vuruyordu. Tam bu sırada Türkiye'de iktidarda kim vardı? Kimin yanında saf tuttu?


    İktidarda CHP olsa, Türkiye'den kalkan Nato uçakları düşmeyen Kaddafi'yi düşürse CHP'liler için ne derdin?

  • AGOP un hocalı hakkındaki yazılarından biri

    direk ilk sayfada çıkıyor;

    "Gelecek, Hocalı’nın acısını yüreğinde duyan Ermenilerle, Sumgayit’ten ötürü üzülen Azerilerin ve onlar gibilerindir"

    ha bu yazıya inanırsın, inanmazsın! seni bağlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

    Agop iyi adamdi. Dünya nin gelmiş geçmiş en iyi cilt doktoruydu. Huzur içinde yatsin kardeşim benim...

  • Bırakın pembiş hümanistlik ayaklarını gerçekleri görün,
    Türk ne zaman zayıf düştüyse bunu fırsat gören rumu ermenisi sırpı hemen soykırıma girişmiştir. Kıbrısta da Anadoluda da Bosnada da böyle olmuştur. Güçleri yetseydi bugün ne Kktc de ne de Anadolu da ne de balkan coğrafyasında tek türk bırakmazlardı.
    BİZİM ZAYIF DÜŞME LÜKSÜMÜZ YOK!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 27 Şubat 2024; 21:23:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azerilerin de Sumgait Ermeni Katliamı var. Bırakın şu bölücü, egoist milliyetçiliği, milliyetçilik kötülük lerin anasıdır. İnsan olalım önce insan. Ne mutlu erdemleriyle ve vicdanıyla insan olabilenlere.

  • man utd kullanıcısına yanıt

    Zayıf düşmeyelim tabi ki. Tetikte olalım, güçlü olalım, iyiye iyi, kötüye kötü olalım ama adil de olalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • APO'yu ipten alan imzanın kime ait olduğuna bakın önce sonra Ermenilere sıra gelir :)

  • @Navi tebrik ediyorum kardeşim ağızlarına kürekle vura vura gerçekleri çarpmışsın suratlarına ama onlar hala yok ama şöyle yok ama böyle gibi klasik popilist ve boş muhabbetleriyle mağdurculuk oynayıp konuyu saptırmaya çalışıyorlar. 

  • siz attığınız sloğanlar ile kimlerle yol yürüdğünüz unutmuş olabilirsiniz. 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Ben slogan atmam, sevmem. Ifade ederim. Slogan biraz sürü psikolojisini yansıtır. Ben bağımsız birey olma derdindeyim.

    Bir de üstü kapalı sürekli bir itham var bana karşı. İma etmenize gerek yok, direk söyleyebilirsiniz. Hangi sloganla kimlerle birlikte yürümüşüm? Bir de ben kiminle yürüdüğüme takılmam, ne için yürüdüğüme bakarım. Doğru bildiğim bir konuda herkesle yürürüm, başka konularda fikir ayrılığım olsa da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede yaklaşık 5 milyon kripto var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.