Şimdi Ara

İNSANLIKTAN İSTİFA EDİYORUM!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 gündür haberleri izliyorum, dün kayseride tek amaçları bayramda şeker toplamak olan 3 tane çocuğu , üstelik birine tecavüz ederek öldürüp topladıkları şekerlerle birlikte gömen o şerefsizi izledim. Bugün de 9 yaşında bir çocuğu aç susuz bırakıp, öldürüp parçalara ayırıp oturdukları mahallede yavrucağın cesedini etrafa dağıtan üvey anne ve anane denen o şerefsizleri izledim. Arkadaşlar İnsanlık nereye gidiyor allahaşkına? Nasıl bu kadar gözü döner kardeşim bir insanın? Nasıl bu derece kontrolünü kaybedebilir? Çocukların resimlerini gördüm yemin ederim gözlerim doldu.......Ulan bu çocukları öldürürken hiçmi gözgöze gelmediniz...Nasıl kıydınız. Bu şerefsizler mahkemeye çıkacak oydu buydu derken 3-5 sene sonra çıkacak böyle adelet varmı kardeşim? Benimde allah bağışlasın 2 tane evladım var ya... Sinir sistemi kalmadı arkadaş. Ufacık savunmasız çocuklara bu yapılırmı ? Allah bin türlü belanızı versin şerefsizler........... Bunlar nasıl insan? Bunlar insansa ben insanlıktan istifa ediyorum kardeşim.....







  • Görevimizi yapmıyoruz da ondan. Kimse çocuğuna sahip çıkmıyor. Çocuk sabah çıkıyor akşam geç saatlere kadar eve geliyor, anası babası demiyor bu çocuk bu saate kadar ne yapıyor. Çocuk gider her türlü pisliğin içine girer çünkü yönlendirilmeleri kolay olur, birisi gel şunu çalalım dese kesin bir tavırla hayır diyemez. Yani tehlike ortadadır. Bu insan dediğin iki ayaklı bir hayvandır, bence bu hayvanında anası babası bir insan değildir.
  • quote:

    dün kayseride tek amaçları bayramda şeker toplamak olan 3 tane çocuğu


    pardon?
  • Sana olayı çok basitçe anlatayım;
    Bir kişilik koltuğa iki kişiyi oturtamazsın.
    Yada,
    Bir litrelik şişeye, 1 litre süt, 1 litrede su koyamazsın.
    Ya 1 litre süt koyarsın, yada 1 litre su...
    İnsanların beyin hafsalaları da sığa olarak belirli bir kapasiteye sahiptir.
    Bu kapasiteyi ne ile doldurursanız, insanı o yöne çevirmiş olursunuz.
    Türkiyede insanların hafsala kapasitelerini dolduran ögeler;
    1- Din
    2- Töre
    3- Anane
    4- Cehalet .... vesaire.

    Peki bu ögeler içinde;
    Kişlik varmı, yok,
    Onur, gurur varmı, yok.
    Vicdan varmı, yok,
    Şeref haysiyet varmı, yok.
    İnsanlık varmı, yok...

    İşte sonuç ta bu....
  • @messire

    onları ben dinin içine katarım
  • Eskiden hep dusunurdum neden ailem her seye karsi cikip gece gec gelmeme kiziyor diye. Simdi insan daha iyi anliyor nedenini disarda boyle itler oldugu surece de daha iyi anlicaz.

    Tore cinayetlerine uzulmem,beni ilgilendirmez sonucta. Aile ici cinayetlere de sadece acirim. Ama cocuk cinayetlerine yuregim parcalanir. Nasil kiyarsin o 3 tane kucucuk cocuga.

    Oyle bir devirdeyiz ki ben bir kiz cocugunu " ne kadar tatlisin sen adin ne bakayim senin" diye sevemiyorum artik subyanci damgasi yerim diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.