Şimdi Ara

InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar. PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Orijinalinden alıntı; Siberarmy
    InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar. [Kickstarter] TÜRKÇE Çıkacak!

    Yeni bir gün, yeni bir kickstarter RPGsi ile karşınızdayım arkadaşlar. Oyunumuz İnsomnia (uykusuzluk). Kıyamet sonrası distopik bir dünyada geçen dizelpunk temalı, taktiksel bir rol yapma oyun. 6 kişilik bir ekibin 3 yıldır üzerinde çalıştıkları bir oyun ve büyük bir kısmı tamamlanmış. Pürüzleri gidermek ve oyunu çıkarabilmek için son düzlükte KS kampanyasına ihtiyaç duymuşlar. Yakın zamanda oyun içi bir demoda yayınlayacaklarmış denemek isteyenler için.

    https://www.kickstarter.com/projects/1892480689/insomnia-an-rpg-set-in-a-brutal-dieselpunk-univers



     InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!  InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!
     InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!  InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!
     InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!  InSomnia: Dizelpunk RPG, az yakar.  PC game [Kickstarter Projesi ] TÜRKÇE Çıkacak!


    Özetlemek gerekirse;

    -Eski usul Fallout ilhamlı bir RPG.
    -Seviye atlamak veya sınıf seçmek yok bu sayede esnek ve detaylı bir karakter geliştirmesi aşaması sağlanmış.
    -Gerçek zamanlı dinamik dövüş sistemine sahip olacak, biraz ağırlık ile taktiksel bir havada katmışlar. Diablo gibin değil daha çok Sui Generis tarzında diyebiliriz düşünce olarak.
    -Rastegele olaylara da ağırlık vermişler, ana görev ve yan görevler olacak ama ilerlerken rastgele olaylar ile de karşılacağız.
    -Divinity: Original Sin tarzında 2 kişi oynanabilecekmiş ve bu yapıya göre eklenmiş özel içerik olacakmış.
    -Karanlık ve ağır müziklere ağırlık verilecekmiş, Mark Morgan vari.
    -Açlığa, hastalıklara ve kötü hava koşullarına karşı mücadele vereceğiz.

    Noma adlı bir uygarlığın çöküşünden kaçanların olduğu bir devasa uzay gemisinde geçiyor oyun. Kendine yeni bir gezegen arayan bu insanlar 400 yıldır uzay boşluğunda dolanıyorlar, insanlığı tekrar hayata döndürme umuduyla. Bizde geminin bir sakini olarak ya Noma uygarlığının izini takip edeceğiz ya da karşı gruplara katıllıp ayaklanacağız.
    Hikayeyi körüne körüne izlediğimiz bir oyun olmayacak, Falloutlar gibi serbestçe gezebileceğiz bütün oyun boyunca. Karakterimiz güçlendikçe ve olayları kendince çözdükçe yeni yetenekler kazanacak. (perkler) Yolumuzda yaptığımız seçimlerin çok büyük etkileri olacak ve bunların bazılarını oyunun sonuna kadar göremeyeceğiz.
    Oyun çıktıktan sonra da destek vermeye ve oyunu geliştirmeye devam edeceklermiş. 2-3 ayda bir yeni hikayelerle çıkacağız karşınıza diyorlar.
    Grafikleri çok iyi geldi gözüme ve bu tarz olayları gördükçe WL2 nin grafikleri de böyle olmalıydı diyorum. Sadece grafik tarzı bile beni bağlamaya yetti.

    Orijinal forum linki http://forum.donanimhaber.com/m_93757154/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necochea -- 16 Temmuz 2014; 11:36:50 >







  • up
  • up
  • Ön-inceleme yazı ve görüşler siberarmi'ye aittir. Hem kopyala-yapıştır yapıyorsun hem de belirtme ihtiyacı bile hissetmiyorsun ?

    Kaynak:http://forum.donanimhaber.com/m_93757154/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 6 Temmuz 2014; 13:57:20 >
  • Siber hocamın haberi var dostum sıkıntı yok, ben projenin duyurulması için yaptım neyin derdinde böyle bir tepki verdin bilemedim.

    Ne amacım olabilir başka sadece para toplansın ve oyun çıksın.
  • Duyurulması değil mevzu burada bunu sen de iyi biliyorsun. Haberi varsa daha kötü ya insan haberi ettiği/ tanıdığı kişi olunca daha duyarlı olur, haberi olduğunu belirtmezsen de kimse bilemezdi ama sıkıntı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.