Şimdi Ara

Instagram, ana akışta tam ekran video deneyimini test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram, ana akışta tam ekran video deneyimini test ediyor



    Instagram, yeni bir özelliği test ediyor. Sosyal medya platformu, 'videoyu daha öne ve merkeze getirmek' için tam ekran videoları belirli kullanıcılarla deniyor. Ayrıca ana akışta daha fazla önerilen hesaplar gösterilmeye başlanılacak.



    Tam ekran deneyimi



    TikTok'un tam ekran video deneyimi artık Instagram'da da test ediliyor. Instagram başkanı Adam Mosseri, kullanıcılara 'sürükleyici' bir görüntüleme deneyimi kazandıracağını düşündükleri için Ana Sayfa beslemesinde tam ekran fotoğraflar ve videolar göstermeyi test etmeye başladıklarını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Instagram hesabı nasıl silinir? Instagram kalıcı hesap kapatma linki



    Instagram ayrıca ana akışta takip edilmeyen hesaplardan daha fazla öneri göstermeye başlayacak. Platform tarafından kullanıcıların sevdikleri şeylere dayalı olarak göstermeye başlayacakları önerilen hesaplar deneyiminin kişiselleştirilebileceği ve takip edilen hesaplara ve uygulamanın ne sıklıkla kullanıldığı gibi faktörlerin hesap önerilerinde dikkate alınacağı belirtildi.




    Kaynak:https://www.engadget.com/instagram-feed-recommendations-full-screen-view-160035005.html







  • Biz Instagram'ı Instagram olduğu için seviyoruz. TikTok kullanmak istesek gidip TikTok kullanırız. Mevcut kullanıcısını da kaybedecek yakında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.