Şimdi Ara

Instagram :D? Niye herkes bir şey satma peşinde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagramda takipçi yükseltmek istiyorsanız, ticaret yapmak istiyorsanız adım atmanız lazım ilk olarak. İsim lazım, bio lazım. İlk olarak şundan bahsedeyim bazı arkadaşlar kitap satışı falan yapıyorlar. Instagram kitap okumanızı gerektirecek bir platform değil trend takibi yapmanızı gerektirecek bir platform.


    Öğrenmeniz gerekenleri de söyleyeyim:


    Ne tür bir kitleye hitap etmek istiyorsun?

    Günlük ne kadar zamanını Instagrama ayırabilirsin?

    Videoları nereden bulacaksın?

    Videoları buldun herkes aynı şeyi paylaştığı için nasıl aradan sıyrılacaksın?



    Öncelikle şunu öğrenin. Herhangi bir platform MMORPG özellikleri taşır. Karakteri kasarsın diğer karaktere başladığında o karakterin parasını, kıyafetini osunu busunu geçirirsin. Eğer zaten 60-100k gibi bir sayfaya sahipseniz kendinizi çok rahat başka bir hesap açıp dükkan hesabına dönüştürebilirsiniz. O yüzden geç kalmayın. Şimdiden açın 3-4 hesap mother/slave yöntemiyle reels'te video spamlayarak ve insanları takip ederek başlayın bir yerden.


    Kitle neden önemlidir?


    Benim için instagramda dört farklı insan vardır biri videoları gördüğü gibi beğenir, biri izler beğendiyse beğenir, öyle akıllı gözüksün diye takip eder, hiç beğenmez spam hesaplık yapar. Bu durumdan kurtulmanın imkanı yoktur ve sosyal medyada engagment ne kadar yüksekse o hesap o kadar değerli olur. Fakat burada bir yanılgı var. Bu küçük hesaplar için geçerlidir, 100.000 takipçili bir hesap bir postuna 10k beğeni alıyorsa engagmenti %10'dur fakat 2-3k? %2-%3 peki 1.000.000? %0.1? %0.01? Engagment sizi kandırmasın. Bu sadece küçük hesaplar için geçerlidir.


    Önemli olan takipçinizdir. Bunun çoğunluğu botsa o hesabı atın gitsin hiçbir işe yaramaz. Instagramın mottosu gerçek insanları platformda tutacak video, fotoğraflardır. Bu sayede reklam gösterir ve para kazanır. Siz bunu abuseliyorsanız sizi neden tutsun ki platformunda :D Shadow banı yer gidersiniz, o yüzden şimdi bir yerlerden başlamanız önemlidir. Bir anda 100k-1m olmak 0'dan başlıyorsanız im-kan-sız olduğunu bilin.


    Mother/Slave metodu nedir?


    Mother/Slave baş hesap ve yan hesaplardan gelen profil izlenmesiyle videolara gelen etkileşimin patlamasıdır. Goygoynetwork'te nasıl insanlar kendi networklerinde bulunan insanları belirli günlerde paylaşıyorlarsa aynı mantık olarak düşünebilirsiniz. Kendi hesaplarınızı birlikte yükseltin veya hepsini sadece bir hesabı yükseltmek için kullanın.


    Video nereden bulunur?


    İlk olarak en büyük kaynak ya düşman küçük sayfalardır veya düşman büyük sayfalar. Veya tiktok. Sizin gibi 100'den fazla sayfa olduğunu unutmayın. Her sektörde tekelleşmiş 3 kişi kesin vardır. Yabancı sayfalardaki memes, betch, foodporn vb. gibi on milyonlarca takipçisi olan kişileri örnek gösterebiliriz. Bu insanlar kendi instagram sayfalarını yönetmek için birilerini tutarlar ve zaten o işten günde binlerce dolar kazandıkları için orası sadece para kaynağıdır. Buralardaki videoları adobe photoshop, adobe premiere gibi edit programlarıyla editleyerek bir şeyler oluşturmayı seçebilirsiniz. Veya oturup izlersiniz.


    Hastag çöplüğü?


    Hastaglarda çöp takipçi çok geldiğini unutmayın. Fakat takipçi takipçidir. Para kazanmak için sayfa büyütüyorsanız başlangıçta 4 küçük (10-50000 arası takipçiye sahip) 3 orta (50000-500000) hastag kullanabilirsiniz. Fakat ben kendi sayfamda kullanmıyorum. Çünkü takipçilerimi discorduma çekiyorum veya wp gruplarında eğleniyoruz. O yüzden kanser kitle gelsin istemiyorum.


    Bir şeyler satmak istiyorum?


    İlk olarak sen bu ürünü kendin mi yapıyorsun? Tedarik mi ediyorsun? Kargo parasını ödeyecek paran var mı? Bütçen ne kadar? Instagrama reklam verebilir misin? Sayfalara reklam verebilir misin? Ne kadar aktifsin? Photoshop kullanabiliyor musun? Kamera zevkin var mı? Herkese cevap verebilir misin? İade işlerini nasıl halledeceksin? Karşı taraf olumsuz yorum yaptığında yorumunu mu sileceksin yoksa çözüm odaklı mı olacaksın? Daha önce satış yaptın mı?


    Eğer bir şeyler satmak istiyorsanız önce bunları cevaplayın. Ya kendinize ürünlerinizi photoshopta kaliteli gösterecek birini tutacaksınız veya kendiniz yapacaksınız. Excel'i açıp numaralarla oynaşın. Çünkü hiçbir şey bedava değil. Instagramda dolaşmak bedava, post atmak bedava fakat belirli reklam bütçeniz olmak zorunda. Ya da şöyle de diyebilirim bu tedariği günde ne kadar yapabileceksiniz. Sonuçta makine değilsiniz. Gidin freelancer sitelerinde aptal kovalayın. Ölücü olan çok kişi var zaten.


    Daha fazla aklıma bir şey gelmiyor. Sorun yanıtlayayım.


    Sonradan aklıma gelenler/Yanıtlananlar.


    Nedir bu spam videoları?


    Messinin kafasını kesip beyaz kutucuğu doldurma spam videoları


    Tatlı kedi, köpek videolarını haftadan haftaya spamlamak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyavliseyler -- 6 Ekim 2020; 13:56:25 >







  • Söylediklerim şu ana kadar olan tecrübelerimdendir btw boş atmıyorum.

    Instagram :D? Niye herkes bir şey satma peşinde?
    Instagram :D? Niye herkes bir şey satma peşinde?
  • Ben de butik hesabı açtım 0’dan bir ayda 3k olabildim. Planım 15 günde bir çekiliş yaparak sayfayı büyütmek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.