Şimdi Ara

İnstagram etkileşim grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Birçok kişiden etkileşim gruplarına gelmelerine yönelik çok davet alıyordum ve neden bizimde grubumuz olmasın düşüncesiyle bir 25 Like kategorisinde bir Telegram beğeni grubu açtım. Grubun linkini açıklamanın altında paylaştım arkadaşlar.




    Nasıl kullanıyoruz?


    Sistem tamamen otomatik ve ücretsiz. Öncelikle gruba girdiğinizde /list komutuyla birlikte grubun botundan etkileşim yapacağınız hesapların listesini isteyerek 25 farklı instragram hesabı ile etkileşime geçmenizi talep edecek. Beğeni atma işi bittikten sonra grup ana ekranına gelerek paylaşmak istediğiniz postun başına Dx25 yazarak paylaşmak istediğiniz linki ekleyerek etkileşime giriyorsunuz.




    Dikkat etmeniz gereken kopyalamış olduğunuz linki olduğu gibi değil , uzantısının sonunu ? (soru işareti) de dahil silmeniz.




    Örnek ;




    Yanlış paylaşım = Dx25 https://www.instagram.com/p/Chm6Ky7oTFn/?igshid=YmMyMTA2M2Y=




    Doğru paylaşım = Dx25 https://www.instagram.com/p/Chm6Ky7oTFn/






    Postunuzu gruba gönderdikten sonra 25 kişilik listedeki bütün gönderiler ile doğru şekilde etkileşiminizi tamamladıysanız bot paylaştığınız linkinizi kabul ederek ,gruptaki diğer kullanıcılarını sizinle etkileşime geçmesi için yönlendirme yapıyor.




    Eğer size gönderilen listede eksik bir beğeni kaldıysa,bot sizi uyararak eksik olan linkleri tamamlamanızı ister. Kullanımı kolay basit.




    Gruba katılmak için davet bağlantısı :


    https://t.me/instaDx25like


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.