Şimdi Ara

Instagram hesabım çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar annemin instagram hesabı çalındı çok basit bir yöntemle çaldırmış ama artık yapacak bir şey yok şu anda çalan kişi şahsi fotoğraflar paylaşıp falancıya güvenip paramı yatırdım 10 a katladı sizde yatırın gibi hikayeler atıyor yaklaşık 1 hafta oldu ve 3 kişiyi dolandırmış bile normal şartlarda umursamazdım ama annem olduğu için evde hep üzgün görüyorum bende çaresiz kaldım. İnstagrama mail yolladım selfie yolu ile geri alma işlemi maalesef olmuyor kimliğini doğrulayamadık diye geri dönüş yapıyorlar. Tecrübeli yol gösterebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. İyi forumlar.





  • selfie videosu göndererek yedek kodu alıp hesabı kurtarabilirsiniz ancak. burda selfie videosunun onaylanması için bazı kriterler var. onları doğru uygulamazsanız onaylanmaz. hesapta profil resmi olmalı, profil resminde yüz net olarak görünmeli, profil resminde birden fazla kişi varsa selfie videosunda aynı kişiler beraber selfie videosunda olmalı. kısacası profil resmi ve selfie videosundaki kişi veya kişiler aynı kişiler ve benzer olmalı . ( mesela saçlar sakallar vs. )



    https://www.youtube.com/watch?v=9pvMG8fcdzM

    bunları yaptığınız halde hala onaylanmazsa hesabı geri alamazsınız maalesef.. bu durumda hesabı kapatma yoluna gidebilirsiniz..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.