Şimdi Ara

instagram hesap dondurma nasıl yapılır? (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnstagram hesap dondurma işlemi artık herkes tarafından tercih edilen bir yöntem haline geldi. İnstagram hesabınızı kapatmak istiyorsunuz ama takipçilerinizi ve fotoğraflarınızı kaybetmekten korkuyorsanız İnstagram hesabınızı dondurarak, istediğiniz bir tarihte hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

    İnstagram’ın kuralları gereği hesabınızı haftada bir kez dondurabilirsiniz. Bu yüzden gerçekten İnstagram hesabınızı donduracaksanız bu işlemi gerçekleştirin. İnsanın başına bazen istemeyeceği olaylar gelebiliyor. Ya mutsuz olduğu için kendi isteğiyle İnstagram hesabını donduruyor. Ya da fotoğraflarının gözükmesini istemiyor, biraz gözlerden uzak olmak isteyebiliyor.Buradan işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

    Böylece İnstagram hesabını dondurarak ileriki bir tarihte hesabını tekrar aktif olarak uygulayabiliyor. Sizde hesabınızı kalıcı olarak kapatmak yerine sonradan açarım diyorsanız İnstagram hesabınızı dondurabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • bununla ilgili bilgi çok aslında
  • Mobilden olmuyor ancak masaüstünden dondurulabiliyor.
  • Instagram Nasıl Dondurulur?

    Bildiğimiz üzere Instagram hesabı silme ve dondurma özelliklerini ara ara değiştiriyor. Değiştirmese bile “Ayarlar” bölümünü çok fazla kurcalamadığımız için, dondurma işlemini nerden gerçekleştireceğimizi bilemiyor olabiliyoruz. İşler böyle olunca bizde 3 aşamada hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi sizler için hazırladık.

    instagram hesap dondurma nasıl yapılır? (2018)


    İlk olarak web sitesinden Instagram’a giriş yapın ve sonra profilinize girin. Görselde de belirtmiş olduğumuz “Profili Düzenle” butonuna tıklayın.

    instagram hesap dondurma nasıl yapılır? (2018)


    Karşımıza gelen sayfada, sağ en altta yer alan “Hesabımı Geçici Olarak Kapat” butonuna tıklayın.

    instagram hesap dondurma nasıl yapılır? (2018)


    Sonrasında size hesabını neden kapatıyorsun diye bir soru yönelticek. Buradaki seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz. Bu seçimden sonra yapmanız gereken tek şey şifrenizi de yazıp “Hesabı Geçici Olarak Kapat” demek.

    Buradan Instagram hesabı nasıl dondurulur, hesap nasıl silinir ve kapatılır hakkında daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz: https://paratic.com/instagram-dondurma-silme-kapatma/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.