Şimdi Ara

Instagram Hikayelerine artık aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yüklenebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram artık kullanıcıların platformdaki Hikayeler özelliğine aynı anda birden fazla fotoğraf ve video yüklemesine izin veriyor. Yeni güncellemeyle birlikte ekranın sağ üst köşesine, kullanıcıların en fazla 10 fotoğraf veya videoyu bir kerede seçmesine olanak tanıyan küçük bir simge eklendi.

     

    Ayrıca Bkz.Instagram'ın veri indirme aracı hazır: Tek tıkla paylaştığınız her şeyi indirin!
    Her fotoğraf ayrı ayrı düzenlenebileceği gibi Hikayelerinize eklediğiniz fotoğraf veya videolara yerleştirmeniz için size konum etiketi önerileri de sunulacak. Popüler sosyal medya platformu geçtiğimiz günlerde Odak Modu özelliğine sahip olmuş ve Snapchat'teki Snapkod'a benzeyen İsim Etiketleri (Nametags) özelliğinin test edildiği ortaya çıkmıştı.

     


    Instagram Hikayelerine toplu resim ve video yüklenmesini sağlayan güncelleme Android cihazlar için kullanıma sunulmaya başlandı. Şirket iOS platformuna ise önümüzdeki haftalarda geleceğini açıkladı.








  • aynı anda 100 tane hikaye paylaşarak takipçileri bıktırma amaçlı yapılıyor sanırım.gün içerisinde 5 bilemedin 10 hikaye atacak kadar ne atraksiyon yaşıyorsunuz.instagram resmen çöplüğe dönmüş durumda.heryeri sahte efekt vs vs yok saçma sapan komikli ecişli bücüşlü sayfalar.facebook gibi yakında bu da cazibesini kaybeder...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.