Şimdi Ara

Instagram hikayelerine yanıt vermeyi sevenlere müjde: Sesli mesajla yanıt verme özelliği geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram hikayelerine yanıt vermeyi sevenlere müjde: Sesli mesajla yanıt verme özelliği geliyor



    Meta'ya ait popüler sosyal medya uygulaması Instagram, yeniliklere doymuyor. Her geçen gün yeni bir özelliği test eden Instagram, bu sefer hikayelere yanıt verme seçenekleri üzerinde testler yapıyor. Geçtiğimiz günlerde hikayeleri beğenme seçeneğini ekleyen şirketin şimdilerde hikayelere sesli mesaj ile cevap vermenizi sağlayacak bir özellik üzerinde çalıştığı söyleniyor.



    Ayrıca Bkz.Instagram, ürün etiketleme özelliğini tüm kullanıcılarına sunacak



    Instagram, hikayelere sesli mesajlarla yanıt vermenize izin verebilir



    Popüler uygulama geliştiricilerinden Alessandro Paluzzi, Twitter'da yaptığı paylaşımda Instagram'ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Paluzzi'nin yaptığı paylaşım, Instagram'ın hikayelere sesli yanıt verebilmenizi sağlayacak bir seçenek üzerinde çalıştığını gösteriyor.






    Twitter'da yapılan paylaşımdan görüldüğü üzere yakın zamanda hikayeleri beğenme seçeneği koyan Instagram'ın, bu seçeneğinin yanına sesli mesaj yoluyla direkt cevap verebilme seçeneğini de eklemiş görünüyor. Şu an için Instagram bir açıklama yapmadığı için özelliğin hangi aşamada olduğu bilinmese de beta kullanıcılarının bu özelliğe erişebildiği tahmin edilyor. Ayrıca özelliğin yakın bir zamanda tüm kullanıcılar için sunulacağı da çıkan söylentiler arasında.









  • güzelim uygulama tinder'a döndü

  • İnstagram İnstagram olmaktan çıkalı çok oldu iyice cıvıttı güzelim resim paylaşım platformu ne hallere düştü

  • Yahu yazı olsa hızlıca ne demiş bakarsın, kalp atılsa zaten gördüm haberin olsun mevzusu. Kim niye hikayeye bırakılan ses dosyasını dinlesin? O kayıtta hayatın sırrı mı olacak yoo gev gev ne dediği anlaşılmayan bir ses olacak sen sadece dinlediğin süreye acıyacaksın. Whatsap taki ses kliplerine de uyuz oluyorum zati. Kullanışsız boş beleş bir zırva bu anlık ses klipleri. Belli başlı kişiler vardır klavye kullanamıyordur bir engeli vardır anlarım geri kalan kullananımlar zarar ziyan.

  • Ateş emojisinin yerini derin nefes sesleri alır artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah eyvah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç tane arkadaşım bana trip attı şu reaction'lardan ötürü. Story attığımda bunlar ateş, gülme, başarılı gibi emojiler yolluyordu. Oysa onların reaction'larını da beğenmem gerekiyormuş. Bir kişi unfollow etti hatta beni sırf bu yüzden. Instagram hikayelerine yanıt vermeyi sevenlere müjde: Sesli mesajla yanıt verme özelliği geliyor 

  • İlginç

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.