Şimdi Ara

Instagram kurucularından haber takip uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram kurucularından haber takip uygulaması
    Instagram uygulamasını Facebook’a sattıktan sonra yeni projelere yelken açan genç milyarder Kevin Systrom yeni projesini duyurdu. Bu kez sosyal bileşenleri olan bir haber takip uygulaması geliyor.



    Artifact nedir?



    Kevin Systrom ve uzun dönem ortağı Mike Krieger, yeni projelerine Artifact adını vermiş. Article-fact-AI terimlerini bir araya getiren bu isim, kullanıcılara yapay zekâ tarafından harmanlanmış haberler sunmayı amaçlıyor.



    Ayrıca Bkz.Google, yapay zekâ ile müzik yapan projesini tanıttı



    Uygulamayı yükleyen kullanıcı haber kaynaklarını seçtikten sonra ana akış sayfasına yönlendiriliyor. Haberleri okudukça, yorum yaptıkça yapay zekâ kullanıcısını tanımaya başlıyor. Sonrasında kullanıcısına uygun haberler öneriyor. Hatta farklı cephelerden haberler ile besleyerek kullanıcının daha doğru haberlere ulaşmasını sağlıyor.



    Henüz kapalı beta sürecine devam eden Artifact uygulaması yakın dönemde sosyal bileşenleri de bünyesine ekleyecek ve kullanıcıların beğendikleri haberleri diğer kullanıcılar ile paylaşmaları mümkün olacak. Ayrıca bir özel mesaj kutusunun da olacağı belirtiliyor.



     



    Ön kayıt linki



     




    Kaynak:https://www.engadget.com/artifact-is-an-ai-driven-news-aggregation-app-from-the-creators-of-instagram-180544336.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.