Şimdi Ara

İnstagram organik takipçi kasmak hiç bu kadar kolay ve rahat olmamıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, öncelikle sizlere kendi araştırmalarım ile oluşturduğum python ile instagramda 1 haftada istediğiniz bölgeye, şehre yada sektöre yönelik nasıl takipçi kasmanıza yarayacak tamamen sizin elle yaptığınız gibi organik bir şekilde yapan programı duyurmak istiyorum.

    Öncelikle piyasada dolaşan 1k beğeni bot 1k takipçi olanlarla karıştırmayınız. Düzenlediğim kodlar ile sanki siz takip ediyormuşsunuz gibi olmaktadır. ve tamemen yasaldır. Ve en önemlisi de sadece sizin düzenlemeleriniz ile çalışmakta ve gözünüzün önünde çalışmaktadır.

    İnstagramın son algoritmalarında bot ile kasılan sahte beğeni veya takiplerle kasılmış hesaplar trendlerde barınamamaktadır. Size tecrübelerimle olan tavsiyem tamamen elle yapmaktadır. Benim size sunmak istediğim program ise bunu sizin yerinize yapmaktadır. Program nasıl çalışmakta kaba taslak anlatayım;

    Program cmd üzerinden çalışmakta ve bilgisayarınızı yormamamaktadır. Sizin belirlediğiniz #hashtagler ile alakalı kişileri bularak sizin belirlediğiniz sayıda takip isteği gönderir, takipten çıkarır, beğeni yapar, hatta belirlediğiniz kelimelerde yorum yapar. Sanki siz yapıyor musunuz gibi.

    Bu program ile günde 6-7 saat çalıştırarak 1 haftada yaklaşık 2k takipçi edinmekteyim. Tabi kullandığınız #hashtaglerle daha çok kasabilirsiniz. Elimden geldiğince istenmeyen kişileri takip ettirmemeye ya da fotoğraflarını beğendirmemeye çalıştım.

    Detaylı bilgi için dm gönderiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.