Şimdi Ara

İnstagram Profiline Şekilli Yazı Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, birçok kişinin merak ettiği ve sanılanın aksine çok kolay bir işlem olan, instagram profiline şekilli yazı ekleme konusuna değineceğim. Sadece instagram adınızı değil, biyografinizi veya öne çıkan hikayelerinizin adını da bu yazı fontları ile değiştirebilirsiniz.

    Eğer İnstagram Profil Adına Şekilli Yazı Yazmak istiyorsanız bu konuda İnstagram uygulamasının profil adı için 30 karakter sınırlaması koyduğunu unutmamanız gerekiyor.

    MSN Messenger programının revaçta olduğu yıllarda bizler de nickimizi çeşitli yöntemlerle süslerdik, ne tesadüf ki seneler sonra instagram üzerinde bir profilde şekilli yazı olayına rastladım ve konuyu araştırma gereği duydum. Araştırıp öğrendikten sonra da kendi biyografime, boynumda dövmesi bulunan Festina Lente yazısını yazdım.
    Gelelim bu işlemin nasıl yapılacağına,
    İnstagram yazı fontu değiştirme konusunda bize yardımcı olacak olan site:https://www.messletters.com/tr/ Bu site aracılığıyla instagram profil adınızı, biyografinizi veya öne çıkan hikayelerinizin ismini şekilli yazılarla süsleyebilirsiniz.

    İnstagram Profiline Şekilli Yazı Ekleme


    Görselde de olduğu gibi üst kısma profil adınıza yazmak istediğiniz metni, veya isminizi girin, ardından alt kısımdan kopyalayın.

    Sitedeki işlemimiz bittikten sonra İnstagram.com adresinden Profili Düzenle / Adın bölümüne kopyaladığınız metni yapıştırın, ardından gönder butonuna basın. İşlemimiz bitti. Görmüş olduğunuz gibi oldukça basit.

    Şayet instagram profil adını değiştirirken sorun yaşarsanız makalenin başında değindiğim 30 karakter sınırına uymamışsınız demektir, yazınızı 30 karaktere indirdiğiniz vakit sorun düzelecektir.

    Bu makalemizde İnstagram Biyografi Yazı Tipi Değiştirme, İnstagram Öne Çıkanlara Şekilli Yazı Yazma ve İnstagram Yazı Fontu Değiştirme gibi soruların cevabını bulduk. Okuduğunuz için teşekkürler, kalın sağlıcakla :)

    Kaynak:https://www.derinlerden.com/2018/09/instagram-profiline-sekilli-yazi-ekleme.html







  • Aga hala var mı bunları yapanlar ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tartarusxd

    Aga hala var mı bunları yapanlar ya
    Abartıya kaçılmadığı sürece güzel duruyor fikrimce.
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama abartıncada pek hoş olmuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tartarusxd

    Haklısınız hocam ama abartıncada pek hoş olmuyor
    Katılıyorum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.