Şimdi Ara

Instagram, Snapchat'ten bir özellik daha kopyaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Instagram'da birini takip edebilmeniz için öncelikle kullanıcı adını yazarak profilini aramanız gerekir. Popüler sosyal medya platformunun "İsim Etiketleri" (Nametags) adlı yeni bir özellik sunma hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Yani diğer bir deyişle Instagram bir başka Snapchat özelliğini daha "kopyalama" yolunda.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei P20 Pro'nun üç kamerasında da OIS teknolojisinin bulunduğu ortaya çıktı
    Yeni özelliğin şu anda sosyal platform tarafından test edildiği belirtiliyor. İsim Etiketleri, Snapchat’ın QR kod özelliğine benzer şekilde kullanıcıların birbirlerini daha kolay takip etmesini sağlayacak. Bildiğiniz gibi Snapchat'te kullanıcılar Snapkod kullanarak arkadaş ekleme imkanına sahipler. LINE gibi diğer uygulamalarda da benzer özellikler mevcut.
     

    İsim Etiketleri takip sürecini kolaylaştıracak


    Instagram'da artık kullanıcılar birini takip etmek için o kişiye ait İsim Etiketi'ni taraması yeterli olacak. Kendinize ait bir kod tasarlarken filtre, arka plan, sefie ve emoji de kullanabileceksiniz. Ancak özelliğin henüz test sürecinde olduğunu düşünürsek herkes için kullanıma sunulması biraz zaman alabilir.  Şimdilik bu özelliğinin nasıl kullanıldığını görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

     








  • Kullanışlı olacaksa kopyalasın

  • Instagrama hikâye özelliği geldiğinden beri hiçbir arkadaşım Snapchat kullanmıyor sadece 1-2 kişi onlar da genelde ikisine de aynı şeyi atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snapchatin hatasi.Elinde bu kadar kullanici varken yillardir ayni sistemi yaptin.Caldilar yine ayniydin, biraz daha caldilar sacma sapan bir uygulamaya cevirdin.Sen degerlendiremedin.İki aydir silik bende uygulama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On ve arka kamerayla hem canli yayin hem hikaye paylasimi brnce tutulur. (Ayni anda aktif)

  • Güzel özellik ama instagram da hep kopyalıyor ya bari kendisi bi özellik çıkarsın 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.