Şimdi Ara

İntel gma 4500mhd ekran kartı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler merhabalar yıllar önce tahmini 4 5 yıl oldu samsung rv510 06 tr aldık o zamanlar üniversiteye başlamıştım.İlk ve tek laptopum babam üniversite kazandın hakettin dediğinde çok mutlu olmuştum o zamanlar pcden falan hiç anlamıyordum.Teknosaya gitmiş internete giren film izleten laptop falan demiş almış 750 tlye.O zaman anlamadım tabi sevindim üniversite falan pek de oyun oynamıyordum.Fakat pcnin doğru düzgün hiç bir oyunu açmayacağını tahmin etmiyordum Windows 7 starter yüklü gelmişti hey gidi hey

    Uzatmak istemiyorum bu ekran kartının performansı bfme 2 pes 2010 gibi oyunları açacak kadar yükseltilemez mi? Samsung sağolsun biostan kurcaladım paylaşım için xp only yazıyor ve bu devirde xp kullanıyorum.. Söyleyin ne yapabilirim yeni laptop al deyip trollemeyin durumum yok.. Bu arada eskisi gibi pcden uzak değilim yapabileceklerimi daha ayrıntılı anlatabilirsiniz.Umarım yardım edecek eskilerden reisler çıkar.. Beterin beteri var laptoplarınızın kıymetini bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef paylaşımlı ve çok düşük bir ekran kartı işlemci üzerindedir.Anakartınızda harici ekran kartı yoktur olsa da değişme şansınız yoktu.Tek çaresi harici kartlı yeni makine almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.