Şimdi Ara

Intel i7 6700K MSI GTX 1080 Gaming X Sistem GTA V | Far Cry 4 FPS Durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AgentSilhouette A kullanıcısına yanıt
    Msi Gaming uygulamasından yapıldığını ve sizinde ordan tek tuşla yaptığınızı biliyor herkes . Demek istediği bu konularda pek tecrübeniz olmadığı için otomatikte yapılsa() kurcalamamanız.
  • CYRUX kullanıcısına yanıt
    Tamamda herkes bilebilir. Ben sadece oradan yaptığımı belirtmek istedim. Bilmiyorsam bile dalga geçmenin anlamı ne..? O kadar yardım ettiniz teşekkürler ancak bunu yapmanızı beklemiyordum cidden.
  • 8x msaa da ultrada akıcı oyun oynatacak ekran kartı daha yok
    4K ya alsan daha akıcı olur
    Al fxaa yada 2x msaa 100+fps ile oyna
    Ultra demek ille 8x msaa demek değildir
    O bir çeşit ekran kartının aynı görüntüyü birkaç kez cızmesı gibi birşey di galiba
    O yüzden performans direk yarıya hatta daha aza geriler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Süpersiniz..! Çok teşekkürler. Böyle aşağılamadan cevap verenlere helal olsun!
  • AgentSilhouette A kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah kardeşim ne aşşağılaması sen boşver onları kaale alma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Tekrar çok teşekkür ederim.
  • Hocam sistemde bir sıkıntı yok. Ekran kartı 2k ve üzeri için yapıldı bu nedenle 1080 p de tam verimli çalışmadığı için yani darboğaz yaptığı için yüksek fps vermiyor. Technoptın incelemerine bak alnlarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    4K monitör mü gerekiyor yani..?
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Far Cry 4'te 2-3 saat felan oynayınca işlemci ısısı 60-65 derece, ekran kartı ısısı ise 75-77 derece felan oluyor. Sıkıntı olur mu hocam..?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AgentSilhouette

    Far Cry 4'te 2-3 saat felan oynayınca işlemci ısısı 60-65 derece, ekran kartı ısısı ise 75-77 derece felan oluyor. Sıkıntı olur mu hocam..?

    Aynı sorunuza ve diğer tüm sorularınıza "ciddiye alarak" cevap vermeye çalıştım. Ancak cevabını aldığınız bir soruyu ve hatta "kartı sessiz moda almışım, ondan ısınmış" demenize rağmen yine sormanız dalga geçmekten başka ne demektir ?

    144 Hz bir monitör alıp, ekran kartınızın HDMI çıkışından görüntü almanız zaten en başta bilginiz olmadığını gösteriyordu. Şahsi olarak ben ne yaptım ? Sizi kesinlikle aşağılamadan, güzelce ve bilgilenmeniz için açıklayıcı cevaplar yazdım. Fakat bu son yaptığınız hareket ve öncesinde kendinize göre "açıkladım" ama bana göre "bir şeyler öğretme amacı güttüğünüz" , "tuşa basılıyor OC oluyor vs." gibi ibareleriniz zaten her şeyi ortaya sunmakta.

    Ondan sonra kendi kendinize "yok şu beni ciddiye mi almıyor, anlamadım" falan diye konuşmayın.
    __________

    Tekrar yazıyorum; üstteki mesajlarımı okuyun, herkes okusun, sizin "tek tuşla OC" göndermenize gelene kadar ve sonrasında da aşağılayıcı bir üslubum kesinlikle yoktur. Sadece o gönderme sonrası ciddiye almama durumu oluşmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 21 Ağustos 2016; 0:58:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Siz bence kurcalamayın." demişsiniz ve bende MSI Gaming App'ten yapıldığını belirttim sadece. Öğretme amacı ne anlama geliyor..? Benim işim gücüm yok size burada mı bir şeyler öğreteceğim. Zaten biliyorsanız neden öğreteyimki size? Siz gelmişsiniz "Cidden mi?" yazıp dalgaya alıyorsunuz beni. "Hadi canım, yok artık, oha bilmiyordum" anlamına geliyor o yazdığınız. Kısaca ego diyoruz halk arasında. Bu cümleniz yeterli oluyor zaten: "144 Hz bir monitör alıp, ekran kartınızın HDMI çıkışından görüntü almanız zaten en başta bilginiz olmadığını gösteriyordu."
    Bilmeme ayıp değil öğrenmemek ayıptır...

    Bu arada kartı sessiz moda almışım sorunu önceki problemdi. Bu yazdığım "Far Cry 4'te 2-3 saat felan oynayınca işlemci ısısı 60-65 derece, ekran kartı ısısı ise 75-77 derece felan oluyor. Sıkıntı olur mu hocam..?" yeni olan bir şey. Neden dalga geçeyimki sizinle? Saçma sapan konuşmayalım lütfen. Yardım almaya gelmişim neden dalga geçeyim yani?

    Her neyse. Yardım almak için yazmıştım bu konuyu. Saçmalığa dönüşmesin. Sadece ciddi anlamda yardımcı olacak arkadaşlardan yardım istiyorum. Yukarıda bazı arkadaşların ciddi bir şekilde yardımcı olduğu gibi.




  • AgentSilhouette A kullanıcısına yanıt
    Ya egoyu falan geçelim bunları. Hep aynı teraneleri bir kenara bırakalım.

    Kaç defa teşekkür ediyorsunuz verdiğim cevaplardan ötürü, ondan sonra sizin yaptığınız üsluba bakın ? Orada üstü kapalı evet kendinizce bir şeyler öğretme çabasına girdiniz, bunun açıklanacak bir tarafı yok. Siz buradaki insanları, beni salak yerine koyduğunuzu falan mı zannediyorsunuz ? "Ciddi anlamda yardımcı olacak" diyorsunuz, ya Allah aşkına yazdığım cevapların detaylarının farkında mısınız ? Halen ne ciddi anlamında yardımından bahsediyorsunuz ? Yardımcı olmaya çalıştım, düştüğüm duruma bakın ?

    Maalesef ki yine yeni üyelik olayına getirmek durumundayım bu olayı. Çünkü bazı şeyler aşikar artık. Kusura bakmayında, monitöre bu kadar para, işlemciye bu kadar para, ekran kartına bir bu kadar para verip, böyle saçmasapan şeyleri soran sizsiniz (hem de cevabını aldığınız soruları da) ? Bu kadar saçma durumlara takılıp, aldığınız ürünlerin özelliklerinden bir haber olup, niye buradaki insanları soru bombardımanına tutuyorsunuz ki o zaman ?

    Ciddi ciddi böyle üyelere güzel düşüncelerle yardım amacı güden benim gibi üyelere ve yardım etme düşüncesinde olanlara da yazıklar olsun demek ki !
    __________

    Far Cry sorusunda da bir fark görünmüyor bu arada. Demek ki 75-76'lara çıkması sessiz mod ile alakalı değilmiş ? Benim cevap verdiğim hususlar ile alakalıymış ? Burada yine ben mi dalga unsuruna maruz kaldım diye düşünmeden edemiyorum ? Birisi de çıkıp aksini söylesin ? Bu konuda benim yüksek bütçeli ürün sahibi siz ve bilginiz ile alakalı yazdıklarıma ? Benim gibi düşünenler aslında oldukça fazla ama ya bulaşmak istemiyorlar ya da cesaretleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 21 Ağustos 2016; 2:46:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "geddin" veya "geddin5" kullanıcı adlı üyeliğim vardı. Şifresini unuttum. Yav kardeşim sana mı soracağım ne alacağımı? Parayı veren ben sen kimsin?

    Varsayalım bir şeyler öğretme çabasına girdim. Yani? Ne olacak? Boşu boşuna boş yapıyosunuz. Salak yerine mi giriyosun? Ben seni salak yerine koymadım kendin öyle düşünüyosun? :))
    "Siz buradaki insanları, beni salak yerine koyduğunuzu falan mı zannediyorsunuz?"
    Bunu sadece siz yaptınız diğer hiçkimse bir şey demedi. Adam gibi yardımcı olup da "Ciddi misin?" gibi yorumlar yazanda olmadı üstelik.

    Cevabını aldığım soruyu sormadım diyorum. Kafanızmı güzel? Diyorumki Sessiz Modda iken Far Cry 4'te oluyordu. Tamam orası halledildi. Ancak bu sefer yine normal moddayken normal mi diye sordum.
    Verme cevap o zaman kardeşim meraklı değilsen "benim gibi" yeni üyelere cevap. Ne de olsa tek başıma kaç yıllık koskoca forumu trollüyorum ya.. :))

    Her neyse bir şeyler öğretme çabasına giren ben (varsayarak). Ufacık şeyi büyütmeye gerek yok bence. Sonra insanlar sanal ortamda ufacık meseleleri büyütenlere nasıl bakıyor. O göze gelmenin bir manası yok. Herkese çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı. Ufacık bir şey belirtmek için öğretme çabasına girip de beni öğretmen kendini öğrencim sanan insanlara da teşekkürler.. :))

    Allah'a emanet olun..




  • AgentSilhouette A kullanıcısına yanıt
    Far Cry 4 için cevabı vermişim halen asıl sen neyin kafasındasın ? (Sizi bırakalım bir zahmet bu üsluba karşı)

    Ben zaten normal olağan duruma karşı cevabı vermiştim. Maalesef ki senin gibi insanlarda geçmişe dönük okuma kıtlığı olduğu için o yazdığımı bile okumadan geçtin ve amaçsız bir şekilde tekrar sorma gereği hissettin. Bundan dolayı o kadar havaya konuşuyorsun ki şu an.

    "Öğretme çabasına girsem ne olacak" yazıyorsun birde pişkin pişkin ? Sen kimsin asıl ? Daha yüksek hz monitörde HDMI'ın belli sürümlerinden 60 Hz üzeri görüntü alamayacağını bilmeden yüksek hz monitör alıp, üzerine GTX 1080 alan kişi mi OC tuş olayını öğretme çabasına girecek ? Zaten giremezsin. Ama yazdıkların girmeye yeltenmek, bir nevi girmiş havasıydı. Senin yazdıklarında böyle anlaşılıyor buradan bakınca (hani cidden mi öyle anlaşılıyormuş ya ?) ?

    Akabinde halen biraz ayarlardan feragat et 90 FPS üzerine çık dememe rağmen, yok 60 FPS alsam kartın sıkıntısı mı var vs. diye sorular sorarken mi ? Ya be akıllı 144 Hz monitörü 60 FPS de oyun oynamak için mi aldın ?

    Sen ve senin gibilerin ne aldığı beni gram alakadar etmez. Hatta üşenmezsen gir profileme ve parasıyla "adam gibi kullanmayı bilerek" seninkinden çok çok daha yüksek bütçeli ürün alan insanlara destek çıkan nadir insanlardan olduğumu gör. Ama kimse kusura bakmasın bu kadar kendini bilmez olupta, böyle ürünler alıp, buraya gelip soru soranlara bunlar benim açımdan müstahaktır. Delikanlı gibi böyle düşünenlerde çıkıp yazsınlar !

    (Ne zamandır yeni üyeliği bulunanlara bu tarz sıkıntılardan dolayı cevap vermiyordum. Ama konudaki kişiyi adam yerine koyup, akabinde sorun da tespit ettiğim bir problem olunca direkt cevap vermek istedim. Ancak anlaşılan o ki kurallardan taviz vermemek gerekliymiş. Adam yerine koyup, cevap verip, yine siniri bozulan ben oldum. Bu da son olsun.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 21 Ağustos 2016; 3:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni üye değilim kullanıcı adımı verdim diyorum.. :))
    "Varsayalım bir şeyler öğretme çabasına girdim." varsayalım kelimesini alma sen alma boşver yalancı benim ne de olsa.. :))

    Neyse yine de teşekkür ederim. Ufacık bir olaya bu kadar kaptırma kendini bence. Bence sadece yorumunu yaz yardımını et elinden geldiğince bu kadar. Artık kendisi ilgilenirmi ilgilenmezmi kendisi bilir.

    (Benceleri bilerek kalın yaptım çünkü boş bir olaya sinirlenip hatta sinirlenmişsin zaten.. :))) Sinirlenip de sana mı soracağım ne yapıp yapmayacağımı demeyesin diye. Sadece öneri.)
  • 2k 144hz bir monitör işini görür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZiveR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ertugruly

    Ordaki 59HZ senin monitorünün yenileme hızını gösteriyor. Yani 59HZ yazması demek senin V-SYNC kapalıyken bile 59fps den yukarı çıkamaması anlamına gelmez. GTA V de bütün grafikleri son özellikle 8x MSAA yaparsan o fps yi alman gayet normal. MSAA yı OFF, Sadece FXAA açarsan +100fpsleri çok rahat görürsün.

    Bende GTX1080 kullanıyorum. 2K'da 120-140FPS arası görüyorum, arkadaş 1920'de o 60 FPS alması normal değil. siz neye göre normal diyorsunuz ?

    2k da hangi ayarlala görüyosnz hocam o fps leri?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FiratYapiciTR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için.
  • Gelin biz burdan gidelim hocam.
    Meyve veren ağaç taşlanırmış.
    Zamanında 9000 tl pc konusu açtığımda herkes bütceme laf atmıştı o kadar bütcen var ve şunu takmamışın bunu almamışın gibisinden.
    Bu forumun ortamı belli şeyi belli .
    Herkes bi değişti.
    Herhalde o arkadaşta "aşşağıladığınızı sandığı" mesajlarınızı kafası atıkken okumuş.
  • GTA V de ya çimenlere hiç çıkmadınız yada MSAA ayarı düşük veya kapalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 22 Ağustos 2016; 15:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.