Şimdi Ara

Intel Rapid Start ve Usb 3.0 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Casper cn.tub-3317c ultrabook modelini kullanıyorum bir sıkıntım var aramalarım sonuç vermedi. Bilgisayarımın usb 3.0 girişine usb 3.0 bir flash bellek taktığımda belleği cihaz görmüyor. Sorunun SATA formatının RAID olmasından kaynaklandığını düşünüp AHCI moduna geçirip tekrar kurulum yaptım. Belleği gördü diye sevinirken Intel Rapid Start'ı kurduğumda belleği yine görmediğini farkettim. Intel Rapid Start ile böyle bir sorun yaşayan var mı acaba? Bu arada pc yi kapatıp tekrar açarsam usb bellek takılıyken ozaman görüyor. Son olarak bu belleği usb 2.0 takarsam görüyor veya usb 3.0 a usb 2.0 bellek takarsam onda da sorun yok. USb bellek : Kinston DataTraveler 100 G3.



  • Socket i temizlemeyi denedin mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer driverı direk kendi sitesinden indirdiysen senaryo şu

    Laptop için ayrı bir driver yada windowsa tam uyumlu olmayabilir. Bunun için windowupdate de intel rapid driverı update olarak gelmesi gerekli bunu kurarsanız sorun kalmicak büyük ihtimal. Bu normal update olarak gelebilir yada önerilen olarak da düşe bilir 2 sinide kontrol edin.

    Kolay Gelsin..
  • soket ile ilgili herhangi bir problemim yok. Sorunum intel rapid start driverini kurduktan sonra cihaz beklemeye gecip tekrar açtığımda sanki usb den cihazı çıkarmışım gibi bir ses geliyor ve bidaha cihazı görmüyo. ama usb 2.0 da bir problem yok sadece bunun için var. Bütün driverlar orjinal siteden yükledim cihaz ile uyumlu olsun diye yine aynı sorun devam ediyor.
  • Başka yerlerde sorunu yaşayan birisi olur belki bir çözüm buldum kendimce ama böle bir çözümün olması sanırım başka bir sorunun işareti aynı zamanda onuda sırası gelince çözücez artık =) Aygıt yöneticisinden Evrensel Seri Yol Denetleyicilerini açıp Usb Kök Hub (xHCL) ye sağ tıklayıp özelliklerden Güç Yönetimine girip Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın maddesinin başında ki işareti kaldırırsanız beklemeye geçtikten sonra cihaz usb leri kapatmıyor. Şimdilik sorun bu şekilde çözüldü en azından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.