Şimdi Ara

Intercıty den araç alma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MErhabalar arkadaslar... Intercıty den bır arac bakıyorum. Baktıgım arac piyasada pekte olmayan Saab 9-3... Telefonda Murat Beyle gorustum, araçlarını uzun donem satılmama rıskınden dolayı vergı odememek amacıyla aracları trafıkten cektıklerını belırttı. Tekrar trafıge cıkarmam gerekıyormus. Bu nasıl bır durumdur ve bana ne gıbı sıkıntılar doğurabılır aceba? Ayrıca 9-3 un temız olma ıhtımalı tecrubelerınıze dayanarak nedır, yanı C sınıf araclar gıbımıdır yoksa bu araç nasıl bır kısıye kıralanmıs olabılır? Tecrubelı arkadaslar bılgılendırırse cok memnun olurum... Saygılar...



  • satisini aldiktan sonra muayene yaptirilip trafikte tekrar tescil ediliyor diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intercity'den 4 yaşında Volvo S80 T6 almıştık ve hala sorunsuz olarak kullanıyoruz.
    Bir bankanın genel müdürlüğünden birine kiralanmış.

    Saab da büyük ihtimalle bir müdür vs'ne kiralanmıştır. Kullanan kişiye bağlı olmakla beraber temiz kullanıldığını düşünüyorum. Çok hırpalandığını sanmıyorum.

    Bizim aldığmız araç da satılırken bekleyebilecek bir araç olmasına rağmen trafikten çekilmemişti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak benım bahsettıgım arac trafıkten çekilmiş, trafıkten çekilince anladıgım kadarıyla yenı tescılde, ilk trafıge cıkıs tarıhı yazılmıyor yenı yaptırdıgın tarıh yazılıyor. Bu durum alan kişiler için ne gibi bir sorun teskil edebilir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ankara

    Ancak benım bahsettıgım arac trafıkten çekilmiş, trafıkten çekilince anladıgım kadarıyla yenı tescılde, ilk trafıge cıkıs tarıhı yazılmıyor yenı yaptırdıgın tarıh yazılıyor. Bu durum alan kişiler için ne gibi bir sorun teskil edebilir?

    hiç bir soru teşkil etmez hatta işin kurnazlığına kaçıp anlaayan birine ''bak araba eski model ama yıllarca beklemiş trafikte hırpalanmamış bile diyebilirsin belki. İyi bir araçsa şimdiden hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.