Şimdi Ara

Intercoin: Gerçek, Gündelik Kripto Para Biriminin Altyapısını Oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital parada bir sonraki adım olan Intercoin, topluluk tarafından oluşturulan kripto paraların gelişmesi için fırsat sunuyor.


    NEW YORK, NY / ACCESSWIRE / 14 Mayıs 2021 / Yerel topluluklar etrafında kripto para birimleri oluşturan bir protokol olan Intercoin, kriptoyu bir sonraki seviyeye taşımaya çalışıyor. Intercoin, kriptonun gerçek amacının günlük işlemlerde kullanılmak üzere programlanabilir bir akıllı para olarak kullanılması fikri üzerine inşa edilmiştir. Şimdi, blok zincirinin kitlesel olarak benimsenmesi her geçen gün daha da yaklaşırken, kriptonun bu amacı yerine getirmek için bir adım atmasının tam zamanı.




    Intercoin: Gerçek, Gündelik Kripto Para Biriminin Altyapısını Oluşturmak




    Intercoin, Kripto İçin Sonraki Adımı Getiriyor




    Kriptoya genel ilgi tüm zamanların en yüksek seviyesinde. Bu yıl nihayet kurumların kripto yatırımına gelişini gördü. Bitcoin şimdi meşru bir değer deposu ve enflasyona karşı bir korunma aracı olarak görülüyor. Bu arada DeFi, insanlara servetlerini merkezi bir bankaya ücret ödemek zorunda kalmadan kullanmaları için sayısız yeni yol sunuyor.


    Bununla birlikte, şu an için kripto hala para birimi olarak adlandırılacak şey değil. Tüm ilgiye rağmen, günlük ödemeler yapmak için kripto kullanmak ya çok zor ya da tamamen imkansız. Intercoin tüm bunları değiştirmeyi hedefliyor.


    Intercoin, dünyanın dört bir yanındaki topluluklara, yerel nüfus arasında dolaşım için bir hizmet olarak kendi para birimlerini yaratma yeteneği sağlar. Şu anda, tüm kripto para birimleri esasen küreseldir. Bitcoin'in fiyatı, Hong Kong'dan San Francisco'ya her yere taşınan paraya bağlı olarak dalgalanıyor. Bu nedenle, dünya çapında yerel mağazalarda günlük işlemler yapmak için kullanılması pek mantıklı değil.


    Intercoin, bir topluluğun kendi para birimlerini dağıtmasına ve kontrol etmesine izin verir. Intercoin ile bir topluluğun maliye politikası o topluluğa özel olarak karşılanabilir. Yerel para birimleri zaten var. Örneğin Berkshires, Massachusetts'in Berkshires bölgesinde dağıtılır. Ancak, çok gelişmiş değiller. Intercoin, çok daha fazla yeteneğe sahip yerel para birimleri oluşturmayı kolaylaştırır. Bu yetenekler, mikro ödemeler ve topluluk bağış toplama gibi şeyleri içerir. Intercoin para birimleri, bölgeyle ilişkili herhangi bir uygulamayla sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanabilir.




    Intercoin ile oluşturulan topluluk paraları, Intercoin'in yerel belirteci olan Intercoins (ITR) tarafından desteklenmektedir. Bir kişi, Intercoin için topluluk madeni paralarında ticaret yaparak yerel ekonomisinden "para çekebilir". Topluluk üyeleri artık mal ve hizmetler için kendi yerel para birimleriyle ödeme yapabilir. Yerel para birimi giderek daha fazla benimsendikçe, para çekmek için daha az neden olur.


    Topluluk paraları fikir birliğine dayanmayacak. Bu yerel madeni paraların ölçekleri zorunlu olarak sınırlı olduğundan, öyle olsalardı onlara %51 saldırısı başlatmak çok kolay olurdu. Intercoin, para birimlerinin küçük ölçekte basılmasına izin verirken çift harcama tehlikesini ortadan kaldıran yeni bir teknoloji geliştiriyor. Ödemeler hızlı olacak ve ademi merkeziyetçilikten taviz verilmeyecek.


    Intercoin'in potansiyel kullanımları gerçekten devrim niteliğindedir. Örneğin, Evrensel Temel Gelir, siyasi söylemde giderek daha fazla ilgi çeken bir fikirdir. Intercoin, yerel bir topluluğa yönelik airdroplara izin vererek, UBI'yi uygulamayı daha pratik hale getirir.




    Ancak bu, Intercoin'in kolaylaştırabileceği birçok şeyden sadece biridir. Bir bölgeye bir ekonomiyi besleyebilmenin faydaları hiçbir zaman şimdi olduğu kadar erişilebilir olmamıştı. Intercoin, sadece kriptoyu bir ödeme yöntemi haline getirmekle ilgili değil, aynı zamanda topluluğa ekonomik güç vermekle de ilgilidir.




    Intercoin Hakkında


    Intercoin, paranın evriminde bir sonraki adımdır. Küresel bir blok zinciri para birimini mikro ödeme yapmak için uygun olmayan birçok ekonomik ve teknolojik engel vardır. Blok zinciri işlemlerini günlük yaşamın bir parçası haline getirmeye kararlı olan Intercoin, yerel bölgelere Intercoin'in yerel belirteci ITR belirteci tarafından desteklenen kendi ekonomilerini yaratma yeteneği veren bir platform sağlar. Her şeyden çok Intercoin, yerel toplulukları kendi mali stratejilerinin ustası olmaları için güçlendirir.




    Intercoin Web Sitesi: www.intercoin.org

    Intercoin: Gerçek, Gündelik Kripto Para Biriminin Altyapısını Oluşturmak







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.