Şimdi Ara

Internet Alt Yapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba


    Turktelekom'un altyapısını kullandığım bir altyapı var 35 mhps'ye kadar maksimum alabiliyorum, Turknet'in 1000mhps ye kadar verdiklerini söylüyorlar. 2 gün oldu turknet'e geçeli bir şeylerin ters gittiğini fark ettim türknetin online işlerine girdiğim de 16 mhps'ye kitlemişler ve VDSL olan modemimi adsl olarak değiştirmişler, hemen aradım 35 mhps ye ve vdsl olarak değiştirdim. Asıl konuya gelecek olursak siz 1000 mhps'ye kadar verdiğinizi söylediniz o halde 35 yerine 1000'e sabitleyin dediğim de çalışan bana 100'e ceksem bile alt yapınız olmadığı için surekli sinyal sorunu cekersiniz dedi ping olur ve internetinizi düzgün kullanamazsınız dedi.


    Benim alt yapım 35 mhps, Türknet bana 35 mhps'den fazla tanımladığı taktirde misal 100mhps bu sinyal bozuklukları meydana gelir mi ?




  • Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum hızı size sunuyoruz. 1000 mbps hız GigaFiber altyapımız içindir.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan GigaFiber için talepte bulunabilirsiniz. Altyapınızın desteklediği hız dışında daha yüksek hız tanımlanırsa stabil erişim yapamayabilirsiniz, hattınızda kopma sorunu yaşanabilir.
  • Hİpernet ve göknette altyapı sorgulama yapar mısın?

  • EVET YENİ TARİH VERDİLER VE BU VERDİKLERİ 10. TARİH. EVET YANLIŞ DUYMADINIZ BU FİRMA TAM 10 KEZ BAKIN ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEYEREK TEKRAR EDİYORUM "10 KEZ" BANA ARIZAMIN ÇÖZÜLECEĞİNE DAİR TARİH VERDİ. AMA TAM 3 AY OLMASINA RAĞMEN HALA ARIZAYI ÇÖZEMEDİ. HEMDE İSTANBULUN GÖBEĞİNDE. LÜTFEN BÖYLE FİRMALARA ASLA PARANIZI KAPTIRMAYIN. HAKKIM VARSA TURKNET VE TURKTELEKOM ÇALIŞANLARINA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. BU KADAR LİYAKATSİZ VE REZİL Bİ FİRMANIN BU ÜLKEDEN ÇOKTAN İFLAS EDEREK DEFOLUP GİTMESİ GEREKİYORDU AMA SİSTEM BAŞTAN BOZUK MALESEF. KİM BİLİR HANGİ YANDAŞ DESTEKLİ BİR KURULUŞ. SİZE YAZIKLAR OLSUN....

  • Acceleration A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu süreçte yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kontrol ettiğimde genel arızanın çözümü için 08.04.2023 tarih bilgisi iletilmiş ve net uzmanımız kullanım yapamadığınız 3 ay için indirim tanımlaması yaptığını iletti.
  • Acceleration A kullanıcısına yanıt

    Senin sorun dizi gibi , 1.sezon 10.bölümü izliyoruz. Bu gidişle 1.sezon 16 bölüm sürer gibi. Hatta 2. Sezon'a geçecez gibi. İnsan taş olsa çatlar, 3 ay nedir arkadaş. Hizmet geriden, fatura önden geliyor.


      


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gelbthanatos -- 31 Mart 2023; 14:57:54 >
  • Gelbthanatos G kullanıcısına yanıt

    Mesafe çok uzun altyapı sorgulamada çıkan değere göre 35 lik tarife doğru. 1000 mbps gigafiber için altyapı desteğiniz olmadığı gibi fiber altyapınız yok. 100 değil 50 bile zor. Türknet yetkilisi sizi doğru bilgilendirmiş. Altyapınız vdsl 35-24 arası destekler.


     


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetimi 2 gundur kullanmakta sorun yasiyorum 5 saatlik 8 saatlik gibi kesintiler yasadim internetim geliyor ama varligiyla yoklugu bir oluyor ping desen cok yuksek ne oyun oynaniyor ne video izleniyor. Turk telekom"dayken hersey daha iyiymis megerse ben neden tercih ettim ki sizi anlamadim. ip adresinden modemi yeniden baslatiyorum dns kayboluyor internet gidiyor boyle sacma birsey gormedim. neyse turknetle olan bu kisa maceramda cok kotu deneyimler yasadim allah islah etsin.

    www.hizliresim.com
    o3u95zv.png
    https://www.hizliresim.com/o3u95zv
  • Gelbthanatos G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili açılan destek kaydınızın numarasını paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    62815901

  • Gelbthanatos G kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettiğmde şu an hizmetiniz aktif gözükmektedir, hattınız online ve erişim bulunuyor. Kopma sorunu mu yaşadınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    simdi turk telekom saha calisani geldi sorunu cozdu sagolsun

  • Gelbthanatos G kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.