Şimdi Ara

İnternet altyapısı için imza toplamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.Ben merkez ilçeye yaklaşık 30 35 km uzakta bir mahallede oturuyorum. Yaşadığım yer önceden köydü sonra kasaba oldu şehir büyük şehir ünvanı alınca kasaba mahalle statüsü kazandı ve öyle kaldı 0 gelişme anlayacağınız. Yaşadığım yerde çok sayıda mahalle var ve nüfus bakımından bir ilçe büyüklüğünde müfüsa sahip. Asıl konumuz yaşadığım asıl mahallede evi başka bir sokağa taşıdım orada altyapı yok. Yakında ki diğer evlerde de yok adsl olduğu için direk sistemi ile dağıtım yapılıyor yakın da direk de yok. Türk Telekom müdürlüğü gittim konuyu anlattım şikayet alan abi şimdi kişisel olarak altyapı başvurusu yaparsan ciddiye alınmaz dedi git güzelce bir kağıda derdini anlat ve 10 15 kişiden İnternet olmayanlardan imza topla getir dedi burada müdüre verelim dedi değerlendirme alır dedi çözümü hızlı olur dedi. Sen de öncü olursun gibi bişiler dedi yani müzekare edilir senle falan dedi. Benim ne yapmam gerekiyor eliniz de imza toplamak ve altyapı çalışması için evrak kağıdı olan varsa buraya atabilir mi acaba? Ayrıca imzayı sadece yaşadığım sokaktan mı yoksa komple mahelle den toplamam gerekiyor acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hocam ADSL bile mi yok?

    Yoksa ADSL var mı? Ona göre metin atacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam mahallede sadece eski sokaklarda adsl altyapısı var. Yeni sokaklar da altyapı direk maalesef yok. Mahallede sadece adsl altyapısı var. Ayrıca bir de imza için evrak varsa atarsanız güzel olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByWasco kullanıcısına yanıt
    XXX TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ (BAĞLI OLDUĞUNUZ) ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE;

    X X ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ/ETMEKTEYİM. BİNAMIZDA/BİNAMDA TELEKOM ALTYAPISI OLMADIĞINDAN HİZMET ALINAMAMAKTADIR. YENİ ABONELİK BAŞVURULARI VE NAKİL TALEPLERİ YAPILAMAMAKTADIR. ADRESİMİZE TELEKOM ALTYAPISI TALEP ETMEKTEYİZ/ETMEKTEYİM. ALTYAPI TEMİN SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMENİZİ ARZ EDERİM.
    TOPLU BAŞVURULARDA EKLENMESİ GEREKEN KISIM:
    AŞAĞIDA İSİMLERİ, İRTİBAT BİLGİLERİ VE İMZALARIYLA TALEPTE BULUNAN BİNA SAKİNLERİ, X KİŞİYİ VEKİL TAYİN ETMİŞTİR, ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ VEKİLİMİZ TAKİP EDECEKTİR.
    DAİRE SAKİNLERİ İSİM SOYİSİM TELEFON NUMARASI İMZA:
    VEKİL TAYİN EDERİZ : İSİM SOYİSİM TELEFON NUMARASI İMZA : (VEKİL TAYİN EDİLEN KİŞİ YALNIZCA ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR)

    Şu size yardımcı olur,bunu kağıda dökmeniz lazım. Ve TT birimine vermeniz lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.