Şimdi Ara

İnternet Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. Bizim apartmana 2 gün önce kablo çektiler ve 2 gündür internetim yok. Vodafone ve superonline abonelerinin bağlantıları yapılmış, Türk Telekom arayınca 1 saat içinde geliyormuş. Ben iss olarak İnternet kutusu kullanıyorum Türk Telekom altyapısı ile. whatsapp tan ulaştım ve arıza olduğunu ve 8 nisan a kadar internet gelmeyeceğini söylediler.

    Türk Telekom ile irtibata geçsem bana yardımcı olurlar mı? Ya da telekom dışında başka bir iss ye geçsem sorunumu çözerler mi?




  • Başka bir iss'e geçiş izni vermeyen ve abonelik feshi, taşıma vb. Durumlarda 400 TL para isteyen internet kutusundan bahsediyoruz değil mi?.. Şimdi ilk önce 2 hafta süren bir "arıza" durumu söz konusu olamaz. Eğer böyle bir durum olsaydı, bırakın o mahalleyi, ilçeyi kapsayan bir "arıza" söz konusu olurdu ne oldu da 2 haftalık bir arıza meydana geldi, olt cihazları mi havaya uçtu, santral mi patladi nedir yani. Yalan dolan. Zaten olası büyük arızalarda TT SMS atıyor. Başka bir iss'ye geç (tabi gecebilirsen) para falan isterlerse de, ver kurtul.
  • Keevo kullanıcısına yanıt

    deneyeyim o zaman başka issye geçmeyi. bilgilendiririm buradan. teşekkürler.

  • mrkzk M kullanıcısına yanıt

    Firmaya eğer 3 ay içinde gectiysen baska bir firmaya gecemezsin, 3 ay dolması gerekiyor, 3 ay dolduktan sonra başka bir firmaya gecebilirsin bilgin olsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keevo -- 22 Mart 2024; 15:37:34 >
  • 1.5 sene olmuştur geçeli internet kutusuna sorun yok o konuda. netbone geçmeyi düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkzk -- 22 Mart 2024; 15:40:6 >
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt

    Umarım sorunsuz geçişe izin verirler. Para falan isterlerse ver, sal gitsin. Para isstemezlerse ve sorunsuz bir sekilde geçiş yaparlarsa şanslı olduğun için dua et :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.