Şimdi Ara

İnternet Başvuru Kabusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, telefon hattım yok ve yalın internet için başvurusu yapıcam;

    1.ttneti aradım, alt yapı desteklemiyor diyorlar.
    2.vodafoneyi aradım, boş port yok diyor.
    3.superonlineyi aradım, alt yapılarının olmadığını sorgulama yaptığında ttnet adsl üzerinden bağlanabileceğim dilerlerse kaydımın oluşturup işlemlere başlayabileceğimi söylediler.
    4.dsmartı aradım, 20 dakka beklemeye rağmen bağlanamadım.

    2. madde için silivri türk telekomun numarasına yarım saat uğraş sonucu hiç bir yerde bulamayınca şans eseri başka bi yerden ulaşıp bina kapı numarasına kadar sorgulama yaptığında boş port var dedi.

    ttneti yeniden aradım, bina kapı numarasına kadar sorgulama yaptığında internet kullanımı için alt yapının uygun olmadığını söylüyor.

    vodafoneyi tekrar arayıp binada boş portun olduğunu söylediğimde, silivri telekomun bunu teyid ettiğini söylediğimde onlar daireye göre port sorguladıklarını ve boş port olmadığını söyleyip işlem yapamayacaklarını söylediler.

    vallahi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. silivri türk telekom istediğini iss ile internet bağlatabilirsiniz diyor, isslerin de birbirinden haberini geçtim alt yapısını kullanacakları turk telekom sisteminden haberleri yok.

    sıfırdan telefon hattı olmadan internet bağlatacağım, 2 gündür sonsuz döngü şeklinde bir oraya bir buraya gidip duruyorum.

    tecrübesi olanlar ne yapmamı önerirler?

    not: 60-70 bloktan oluşan sitede, her blokta neredeyse 60 daire var ve benim dairemin bulunduğu blokta bir ton internet kullanan daire var.







  • burda bir sıkıntı var gidip müdürlüğe bana hizmet vermiyor şu firmalar demelisin ve oradan arayıp derdini anlat müşteri hizmetlerine birde ürkneti dene istersen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.