Şimdi Ara

internet cafe ana makine pc usb leri bir görüyor bir görmüyor ÇOK ACİL LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar internet cafedeki ana bilgisayarın usb lerinde zaman zaman cıkan bir sorun var ana makineye baglı 2 yazıcı (biri renkli biri siyah) + 1 adet de tarayıcı var ana makineyi yeniledik core2duo gigabyte 945 gcmxs2 model anakart 2 gb ram vs. var sistem cok güzel oldu fakat pc ye baglı usbler zaman zaman calısmıyor cevrimdısı diyor öyle ters bi zamanda gidiyor ki müşterilerin cıktılarını alamıyoruz bilgisayarcımız power dan dedi kaldırdık 500 watt lık power alıp taktık ama sorun yine devam ediyor çok magdur olduk sebebini bilen arkadas varsa lütfewn cok acil yardım edin ortada kaldık yine ( bu arada ana pc ye bağlı 1 adet güvenlik kamera var donanım olarak bu sorun olurmu ) işin garip tarafı bundan eski ana pc miz de saydıklarımın hepsi vardı ve böyle bir sorun asla olmuyordu?



  • usblere güç gitmiyor olabilir. 2. si bende de böyle bire sorun vardı. Ön taraftaki usb kabloları anakarta yanlış bağlanmış oldugunu farkettim. 8 tane girişi vardı. Onlara bir bakmanı tavsiye ederim
  • Kasada kart okuyucu var ise buda neden olabilir. kablolarda sorun olabilir. birde kabloları kasanın arkasına mı takıyorsunuz?
  • Olayın zaman zaman meydana gelmesi ilginç. Bence anakart ile ilgili bir problem gibi duruyor. Bios güncellemesi denenebilir. Ya da anakartın usb sürücüleri mevcutsa onları yenilemek işe yarayabilir.
  • bahsettiğin usb cihazları birer birer dene değişik usb girişlerinde... ama mutlaka arka tarafta... cihazlardan birimi sebep oluyor... yoksa anakarttamı onu anlayalım önce... usb lerden birinde ark olayı olabilir... karanlık bir ortamda tak çıkar hepsinede bak... kolay gelsin.
  • bu olay nasıl sonuclandı :)

    bende simdi aynı derdime derman olmak icin baknınıyordum
    baslık acmadan inceleyeyim dedim
    aynı dert bendede var.
    normal usb leri okuyor fakat wd 250 lik 2.5" ext hdd yi acmıyor
    usb ye hdd yi takınca ısıgı yanıyor. fakat acılmıyor : (
    var nı bu isin bir caresi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.