Şimdi Ara

internet dakikada bir kopup tekrar bağlanıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TTnet kullanıyorum.2 haftadır 1 dk da bir düşüp tekrar bağlanıyor artık kafayı yemek üzereyim 1 tane bilgisayar parçaladım bunun yüzüne çözümünü bilen varsa Allah rızası için yardım etsin elim ayagım titriyor artık dayanamıyorum.7 defa arıza kaydı bıraktım.10 defa aradım ilgilendik diyorlar 1 kişi bile göndermeden yapıyorlar bunu artık nasıl yapıyorlarsa bıktım artık.Birisi bana yol göstersin bomba mı atalım baska birsey mi yapalım çaresizlik içindeyim 1 sene taahüt var.Asagıda fotodaki gibi bir hata veriyor.
     internet dakikada bir kopup tekrar bağlanıyor.







  • uzun süredir kullanıp sıkıntı olmadıysa ve şu an bağlantı kopuyorsa sürekli evin içindeki adsl kablosundan olabilir modemi resetle ttnet şifreni değiştir
  • modem arayüzüne girip, hiz, snr, hat zayiflamasi değerlerinizin ekran görüntüsünü yükleyebilirmisiniz ?
  • arkadaşlar süperonline a gectim snde 4 mb data indirmenin zevkine varyrm .Sizede şiddetle tavsiye ederim.Hatta sözleşme cezasınıda süperonline ödeyecek birde 8 mb 30 gb akk yerine 50 mb 100 gb akk var artık asagı yukarı aynı fiyat üstüne bide utanmadan tablet verdiler samsungun su son cıkanından :) yani aklı olan varsa süperonline a gecsin artık gülme sırası bende tt net haha hahaaaahahaa haa geberin hepiniz aç kalın.
    Not : Artık sinirden ellerim titremiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clockwerk.Goblin

    arkadaşlar süperonline a gectim snde 4 mb data indirmenin zevkine varyrm .Sizede şiddetle tavsiye ederim.Hatta sözleşme cezasınıda süperonline ödeyecek birde 8 mb 30 gb akk yerine 50 mb 100 gb akk var artık asagı yukarı aynı fiyat üstüne bide utanmadan tablet verdiler samsungun su son cıkanından :) yani aklı olan varsa süperonline a gecsin artık gülme sırası bende tt net haha hahaaaahahaa haa geberin hepiniz aç kalın.
    Not : Artık sinirden ellerim titremiyor.

    Hocam bir not düşeyim. Tazminatı Superonline ödeyecek demişsiniz, sanırım bunun 3 ay gibi bir süresi var ayrıca belirtmiyorlar size onu bir arayıp sorun. Çünkü bunu bilen TTNet ve türevleri kasıtlı olarak size faturayı o süre içerisinde göndermiyorlar siz ödemek zorunda kalıyorsunuz. Ben D-Smart'tan Digitürk'e geçerken aynı sorunu yaşamıştım 5 ayda bir faturayı yollamadılar bana.




  • tüketici haklarına giderim faturamı kesmiyorlar derim paşa paşa keserler tskkrlr düşünceniz için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.