Şimdi Ara

INTERNET HIZI SORUNLARI ve INT EXPLORER !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar , internet hizim 24 Gb oldugu halde internette surf yaparken bekledigim verimi tam olarak alamiyorum.Download ederken sorun yok.Emin olmak icin test ettim programla 24 gbit diyor ..Isin daha enteresan tarafi arkadasimin ofisinde 0.5 Gb oldugu halde explorer sayfayi abartmiyorum genelde en fazla bir-iki sn de aciyor.( onunki masa ustu ,AMD ATHLON 64 3400+. 2,4 Ghz ,512 ram ve 120 GB HD).Benimkisi imzamdaki notebook..Acaba bunun internet explorer ayarlari ile alakasi ne boyuttadir,varsa eger nasil halledebilirim..Explorer i yavaslatan unsurlar nelerdir,Firewall ve pop up exploreri yavaslatirmi ??



  • opera ya da firefox kullanın, hızın ne olduğunu o zaman anlarsınız..
  • Firefox +1
  • Tesekkur ederim .O nu yapicam zaten artik,son care.De arkadas explorer kullaniyor o sartlarda ruzgar gibi...Onu cozemedim :)
  • Yanlız bir de şöyle birşey war; girdiğiniz internet sayfası, o sayfanın o anki yoğunluğu, bant genişliği, hostunun kalitesi, sonra internet hattınızın kablolama kalitesi, bulunduğunuz yerleşim yerindeki internet kullanıcıları yoğunluğu bunların hepsi sayfa açma hızına etki eder...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hasanyuceer

    Yanlız bir de şöyle birşey war; girdiğiniz internet sayfası, o sayfanın o anki yoğunluğu, bant genişliği, hostunun kalitesi, sonra internet hattınızın kablolama kalitesi, bulunduğunuz yerleşim yerindeki internet kullanıcıları yoğunluğu bunların hepsi sayfa açma hızına etki eder...


    D-LINK DL-604 ROUTER kullaniyorum aslinda .Uc pc bagli .1x100mbps diyor.Urun bilgilerinde..Bunun bi etkisi olmasi normal tabiide 24 gb nere 0.5 gb nere...yinede 0.5 ten daha hizli olmasi gerekmezmi..?
    Sayfanin o anki yogunlugu ve server hizini dikkate aliyorum..O na gore degerlendiriyorum..Firefox u simdi denemeye basladim bakalim sonuc ne olcak..
  • arkadaşlar garip bi durumu sizle paylaşmak istedim.Evdeki bilgisayarımda hotmail in gelen kutusunu açamıyorum.Kafasına esince günde 1kere falan açıyor.Diğer bilgisayarda açıyordu,format attım windows u yeniden yükledim,kaspersky antivürüs yoktu önceden onu da yükledim o bilgisayar da açmıyor artık.Bıktım hergün maillerime bakmak için okuldaki laba gitmeye.Antivirüstendir diye kaldırdım yok değişmedi bişe firewall falan da yok ne iştir bu sizce?Laptop ı takıyorum açılıo ama.Bağlantı da güzel.ne dersiniz.Tşk
  • ınternet hızını direk yvaş diye düşünmeyin hangi siteye girdiğinizde önemli.o sitenin hostunun yoğunluğu bant genişliği sunucusunun hızlılığı v.s önemli etkenlerdir.

    mesela akşam üstü dh çok youn oluyor.o sırada haliyle yavaşta oluyor. bu ınternetın yavaşlığı deildir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Anti-X

    ınternet hızını direk yvaş diye düşünmeyin hangi siteye girdiğinizde önemli.o sitenin hostunun yoğunluğu bant genişliği sunucusunun hızlılığı v.s önemli etkenlerdir.

    mesela akşam üstü dh çok youn oluyor.o sırada haliyle yavaşta oluyor. bu ınternetın yavaşlığı deildir.


    Hocam bunlari dikkate aliyorum tabiiki,ona gore konusuyorum..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: omurkadir

    arkadaşlar garip bi durumu sizle paylaşmak istedim.Evdeki bilgisayarımda hotmail in gelen kutusunu açamıyorum.Kafasına esince günde 1kere falan açıyor.Diğer bilgisayarda açıyordu,format attım windows u yeniden yükledim,kaspersky antivürüs yoktu önceden onu da yükledim o bilgisayar da açmıyor artık.Bıktım hergün maillerime bakmak için okuldaki laba gitmeye.Antivirüstendir diye kaldırdım yok değişmedi bişe firewall falan da yok ne iştir bu sizce?Laptop ı takıyorum açılıo ama.Bağlantı da güzel.ne dersiniz.Tşk



    aynı sorun bendede vardı, ne yaptıysam çözemedim, en son hotmaili defterden sildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.