Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fr5kan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.130
Cevap
83
Favori
173.778
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanımda herhangi bir sıkıntı yok
  • Yeni üye olurken, arkadaşını getir kampanyasından faydalandım. Haziran ortasında üye olmuştum, ücretsiz 1 ay talepte bulundum ama kampanya 1 temmuzda bittiği için kampanyadan faydalanamazsınız diyor. Ben haziran ortasında üye oldum, kampanya henüz bitmemişti ve 1 temmuzda bitti diyorum, müşteri hizmetleri papağan gibi aynı yanıtı veriyor.

    Bu sorunu yaşan oldu mu acaba?

  • Arkadaşını getir kampanyasını kafalarına göre iptal ettiklerinden dolayı başka operatöre geçiş için başvurdum. Geçişe onay vermiyorlar. Evrakları görüntüleyemediklerini öne sürüp tekrar tekrar başvuru yapılmasını zorunlu tutuyorlar. Kesinlikle üye olmayın. Peşin para ödeyip de ön ödemeli abonelik de yapmayın.

  • Arkadaşını getir mağdurları thh ne başvurun hakkınızı arayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Ağustos 2023; 20:57:40 >
  • 10 mb hızın fiyatı 299 tl oluyormuş Eylülde
  • Bir süredir yazlık evimizde İNTERNET KUTUSU adlı firmanın fiber internetini kullanıyoruz. Adreste uzun süreli konaklamadığımız için aboneliğimi iptal etmek için sitelerinde hiç bir bağlantı bulamadım.


    Telefon ile iletişimi zorla da olsa sağladığımızda modemi kendilerine ulaştırmam sonrasında abonelik işlemimin iptalinin başlatılacağını söylediler.


    Normal şartlarda bir iptal başvurusu alıp 15 gün içinde modemin iadesi, iade edilmediğinde modem ücretinin faturalandırılması gerekiyor; farklı internet sağlayıcılarında işlemler böyle sağlanıyor. Modemin kendilerine ulaştırılma sürecinde geçen zamanda kullanmadığım internetin bedeli neden bana yansıtılıyor?


    Ayrı bir olay da modemi kendilerine ulaştırmam için gönderdikleri SMS ile başladı. Mesajda gönderici ödemeli olmak üzere bir cari kod paylaşılmış. Paylaştıkları cari kod ile 200₺ kargo ücreti bana çıkarılıyor, aynı kod ile karşı ödemeli gönderilmesi ile 80₺ ücret kendilerine çıkarılıyor. Hiç bir şekilde karşı ödemeli kargoyu da kabul etmiyorlar. Mülkiyeti bana ait olmayan modemin kendilerine teslim edilmesinde çıkan masrafın bana ait olmayacağını söylediğimde öyle bir hizmetleri olmadığını söyleyip tamamen çıkmaza sokuyorlar konuyu. Fiyatlar uygun diye bu firmaları tercih ediyoruz ama sonrasındaki zamlarının üzerine bir de abonelik iptalinde böyle sorunlar yaşatıyorlar. Konu ile ilgili Cimer'e ve BTK'ya şikayette bulundum. Yarın hakem heyetine de başvurarak iptal ile ilgili tarihi netleştirmiş olurum diye düşünüyorum. Firmanın forumumuzda yetkilisi de varsa konuyu çözmelerini buradan da talep ediyorum.





  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

    Bişey çıktı mı hocam?

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    4-5 ay karar sürüci var bekliyorum
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

    Hattı taşıdın mı peki?


    Ben taşımayı düşünüyorum. Poyraz yada TuboNet'e.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Yok hıcam taşırmıyım karar çıksın sonra bence sizde bekleyin karar olumlu çıkarsa sizede emsal olur
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt

    Hocam burası Türkiye. Bize yönelik haklı bi karar çıkacağını sanmıyorum ama diyelim çıktı. Firma o saatten sonra böyle bi müşteriye rahat nefes aldırır mı? Kesinti yapar bant sınırı uygular vs Kafasına göre bu kararı almamışlardır. Vardır bi dayanakları. Kampanya şartlarını değiştirebilir vs yazıyodur bi yerlerde. Dediğim gibi haklı çıksan bile o saatten sonra ızdırap olıurlar bence.


    Ben taşıma taraftarıyım. Turbonet yada poyraza geçicem pazartesi. Sinir stres sahibi olmak istemiyorum.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Dosya görülmeye başladığında zaten bant sınırı uyguladılar hız düştü aradım düzelttirdim, karar çıksın adam gibi durmazlarsa cimerede yazarım
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Sinir stres sahibi olmaya gerek yok bence hocam allahlarından bulsunlar demek gerek.

    Firma satılmış yada yöneticilerde ciddi değişmeler olmuş diye öğrendim. Bu yaşanan başı boşluğun sebebi bu aslında. Yeni sahiplerin kararları.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam aslında ama girdik birkere bu yola, satıldıysa bu onların problemi zaten böyle devam ederlerse tarih olacaklar.
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi ben değiştirme yoluna gidicem pazartesi. Gerek yok sinir strese. Thh haklı bulsa bile sonrası sıkıntı olabilir. Burası Türkiye.

    Size kolaylıklar.
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler son çare bende 10line geçmeyi düşünüyorum sizde bi araştırın fiyatları makul herhalde
  • karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Problem çok okudum hocam onlarda. Poyraz yada turbonet mantıklı geldi bana. Büyük ihtimal turbonet yapıcam.
  • Bu sabah itibari ile IK ile vedalaştık. Kafalarına göre kazanılmış referansları iptal etmeleri buna sebep oldu. Hayırlısı olsun.


    TurboNET e geçiş yaptım şu an için herşey gayet iyi. İlerleyen günleri görücez.

  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, çorap söküğü gibi devamı gelir muhtemelen tüketicinin yanında durmayan tarihin tozlu yapraklarında yerini alır
  • Fr.BJK kullanıcısına yanıt
    Geçiş sürecinde ik herhangi bir olumsuzluk yasattı mi acaba hocam birde yeni iss de ping olarak herhangi bir sıkıntı gördünüz mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.