Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.131
Cevap
83
Favori
173.884
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    1.Geçiş ücreti yok
    2.Günlük ücret tarifesi var
    3.whatsapp üzerinden evrak alıyorlar. İnterneti hemen açıyorlar. Orjinallerini de istiyorlar ama çok ısrarcı değiller.
    4.Şu anda zam konuşulmuyor.Ancak port ücretlerine zam yapılırsa hazirandan sonra her firma gibi bu firma da zam yapacaktır.Kimse zararına iş yapmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta yapılan altyapı çalışması öncesi ping 12 idi şuan 8'e indi yoğun saatlerde 9 oluyor..Şuana kadar çok memnunum.. İptv kısıtlama olmuyor son zamanlarda gıbırnette bu sorunu yaşıyordum.

    İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )



    Vie.valve.net tracert sonucu

    İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )



    Cloudflare Tracert

    İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )



    Bufferbloat sonucum.

    REF numaram : 8576084056




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 12 Nisan 2022; 8:42:38 >




  • ttrapper kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam sizi referans gösterdim ancak referans kodunuz yanlış çıkıyor bilginiz olsun. Başka bir arkadaş ref kodu verebilirse onunkini kullanayım.


    Geçiş sürecinden bahsetmek istiyorum. Yaklaşık 1 yıla yakın netgalaksi firmasından hizmet alıyordum 70 liradan 109 liraya bir anda zam yaptılar ve haber verme gereği bile duymadılar. Bu sebeple bir kaç gündür takip ettiğim bu firmaya geçiş için başvurdum.


    Dün belgeleri online olarak doldurup imzaladım ve whatsapp üzerinden 16.50'de gönderdim. Bugün belgeleri kargoya verdim. Bugün saat 15.41'de geçiş işlemim tamamlandı. 24 saat bile sürmedi ve belgelerim daha buradaki şubeden bile çıkmadı.


    Hızım aynı pingler biraz daha düşmüş gibi geldi. Online oyun oynamadığım için o konularda bir bilgi veremiyorum. Genel manada ilgi alakaları ve geçiş hızından memnun kaldım.

  • Cevabınız için teşekkürler.

    Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Fiyat garantiniz var mı diye sordum, yok dedi. Aralık 2020'den beri Netgalaksi'ye 70 TL ödedim. Bu ayki faturayı 109 TL olarak gönderdiler. Şimdiki fiyatları iyi ama 1 ya da 2 ay sonra onlar da aynı fiyata çıkarlarsa bu operatör değişikliğinin bir anlamı kalmayacak. Ama yine geçmeyi düşünüyorum. Geçiş ücreti ve aktivadyon ücretinin olmaması bu geçişi kolaylaştıracak.

    Siz refarams konusunda bana özelden yarfımcı olursanız sevinirim.

    Tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 gün oldu bağlatalı. Hiç kopma yaşamadım. Altyapı sorgulamadaki hızı net alıyorum. Müşteri hizmetleri kısa sürede cevap veriyor. Referans kodu ile 1 ay ücretsiz kullanım sağlanıyor.

    Referans kodum: 8576042216

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ev telefonunda 1000dk paket olmasa, ayda 800/900 dk da kullanmasak düşünülebilirdi ama bizim için hala Turknet daha avantajlı ev telefonu yüzünden.

    İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) 

  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Hangi il? İnşallah Ankara civarı çıkar diye unut edeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furi kullanıcısına yanıt

    Eski numarayi yazmişim düzelttim şimdi teşekkürler bilgilendirme için


    REF:8576040119

  • emre845 E kullanıcısına yanıt

    vdsl den mi geçtiniz hocam fiberden mi


    online oyun oynayanlar için soruyorum ping değerlerinde yükselme yaşayan varmi acaba

  • ttrapper kullanıcısına yanıt
    Ben pubg oynuyorum şuanda pingler normal bir değişme olmadı bilginize…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt

    Netspeed de almıyor. Paket fiyatına dahil ederek fiyat veriyor.

  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

    Herkese farklı fiyatmış. Mesela 16 mbps 65 tl kullanan birisi 35 mbps yi 95 tl alıyorken.

    24 Mbps 85 tl kullanan biri 35 mbps 118 TL

    24 Mbps 95 TL kullanan biri 35 mbps 130 TL vb. fiyatlar çıkıyor.


    Bunun sebebi bir önceki paket fiyatın ne kadar düşük hız ve düşük fiyatsa bir sonraki fiyat veya hızında yuksek fiyat ödeyenlere göre düşük oluyor. Sebebi ise birden yüksek fiyat verip müşteri kaçırmamak için alıştıra alıştıra ...... ediyorlar İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) 

  • cayma bedelini karşılıyorlar mı? ttnet +tvibu paketi kullanıyorum (120 tl) ve ekim ayında bitiyor taahhüt. oyun oynamıyorum. genelde sosyal medya ve tv üzerinden youtube - netflix. sizce geçmek mantıklı mı? (adana)

  • MMK46 M kullanıcısına yanıt

    Almayanlar var ama bunların hepsi paketin içine koyup fiyatı şişiriyorlar. Netspeed 100 mbit 98 TL. İnternet kutusu 79,90 TL...

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    Bir sayfa önce yazdıklarıma bir güncelleme yapayım... Arkadaşlar yaşadığım bu sık sık kopmalar yüzünden İnternet kutusundan Merve Hanım ve Orçun Bey ile yaptığım uzun görüşmeler sonucunda, bana verdikleri bilgiye göre Türk Telekom ekipleri bakır kablo da hasar tespiti yapıp güya düzelttiklerini rapor etmişler fakat kopmalar devam ediyordu. Onlarda kendi anlaşmalı olduğu teknik firmadan normalde ücretli hizmetmiş ama benim sorunumu halletmek için ücreti kendilerinin karşılayacaklarını söyleyip ekip yönlendirdiler. Dün ekibi beklemek için evde kaldım. Ekip gelmeden bir ara sokağa çıktım ve bir Türk Telekom aracı gördüm. Çevreye biraz baktım bir telekom görevlisini görüp durumu sordum. Bana "Abi senden haberimiz var bize iletildi sana kötü haberim var, bu sokakta senin binanın bulunduğu sıradaki yer altı bakır kablolarında hasar var, arıza var belediyeye yazı yazdık kazı izni için bekliyoruz artık bir ay mı olur üç ay mı olur bilemem" dedi. Bunu dediğinde de internet hattı tamamen kesilmişti. Hemen ardından İnternet kutusunun yönlendirdiği ekip aradı geliyoruz dediklerinde ben bu durumu onlara söyledim. Onlarda gelmekten vazgeçip iptal ettiler. İnternet kutusunu arayıp Merve hanıma durumu açıkladım. İsterseniz aboneliği iptal edelim, isterseniz donduralım size fatura çıkmasın dediler. Bende dondurun dedim. Fakat sonra Sultangazi belediyesini arayıp Türk Telekom'un kazı isteği olup olmadığını sordum. Bana "Bize böyle bir yazı gelmedi" dediler. Sağolsunlar çok da ilgilendiler. İçime şüphe düştü Türk Telekom'u ardım yeni abonelik için başvuru yaptım. Durumu açıkladım. Bana" Eğer böyle bir arıza varsa abonelik imzalamadan gelen ekip bunu size söyleyecektir dedi. Bugün sabah 8:30 ile 13:30 arası randevu aldım. 1.5 saat önce geldi dışarı çıktım baktım dünkü sokakta karşılaştığım Telekom görevlisi. Baktım bağlantı yapıyor "Hani yer altı bakır kablolarda arıza vardı nasıl bağlıyorsun" dedim. Bana " Telekom kutunuzda başka sağlam hat buldum ona bağlıyorum, diğer firmadan bağlanılan hat arızalı" dedi. "Kapasite 78 mbit göstermesine rağmen sağlıklı olarak 35 mbit alırsın" dedi ve interneti bağlayıp gitti. Şimdi internetim var ama İnternet kutusunun 35 mbit tarifesi olan 69,90 TL ödeyeceğime, Türk Telekom'a 24 ay taahhütlü 3 ay bedava geri kalan 21 ay 143 TL'lik internetim oldu. Türk Telekom müşterileri bu tür küçük firmalara kaptırmamak için bu tür teknik arıza kurnazlıkları ile kendine bağlıyor. Bende sırf bu Türk Telekom'un kendi teknik ekip avantajı yüzünden iki katı para ödeyip bu firmada ( Türk Telekom ) kalacağım. Başka arızaya tahammülüm yok. İki sene taahhüt bitimine kadar Türknet gigafiber planlama bölgesinde olduğum için onu bekleyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 13 Nisan 2022; 13:17:31 >




  • Mitra kullanıcısına yanıt
    İyi sabırlıymışsınız yalnız,ben olsam dalardım herhalde,böyle şerefsizlik olmaz..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Bunlardan her türlü şerefsizlik beklenir, sonuçta kötü olmuş süreç ama intenret kutusu için arızayı halletmeyip sonradan turk telekom bağlayan eleman sizi turk telekoma geçirince prim alacak demekki. Yazık ya.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Pickaxe


    Orçun bey'e durumu ilettim. Kendisi bu olayı yönetime bildirecekmiş ne yapabilirler bilmiyorum. Rekabet kuruluna götürülmesi gereken bir durum bence..

  • kocaballi kullanıcısına yanıt

    8 mbps ne yahu 15 sene öncede mi yaşıyorsun??? evde kaç kişi var hepsi online 100 mbps zor yetiyor.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.