Şimdi Ara

İnternet Kutusu ve Netspeed kullanan var mı güvenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millenicom'daydım fakat pakedim 230tl olduğu için yeni ISS geçmeyi düşünüyorum. Bu iki firma güvenilir mi(İnternet Kutusu, Netspeed). Hem internet hem bilgiler açısından sonuçta bir sürü bilgi veriyoruz abone olurken. Kullananlar var mı kopma vb. yaşanıyor mu? Önerebileceğiniz başka firma var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taryus -- 26 Nisan 2023; 14:10:44 >



  • Netspeed kullandım. Geri dönüşler iyi. Ara sıra anlık kopmalar oluyordu. Genelde memnundum. İ.k. kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

  • netspeed oldukça iyi hocam öneririm

  • Netgalaksiden sonra adsl hizmeti alabileceğim bir firma var mı? Firma patlayınca adsl taşıyacak bulamadım, altyapı problem max 14mbps görünüyor, çatıya anten falan takıp kullanabilirsin dedi poyraz ona da yüksek ücretler istiyor, gerek yok yaz sonrası dondurabileceğim bir f/p varsa geçiş yapmak istiyorum, netgalaksi hala kapalı duruyor öyle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    hocam dsl varsa bence de çanakla uğraşmayın. ben netspeed kullanıyorum yılda 3 ay dondurma hakkınız var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed daha kaliteli hizmet verir. uzun bir süre kullandım bi ara kapasite problemi yaşadılar o ara çözmeleri 2-3 haftayı buldu o yüzden farklı firmaya taşımıştım o kapasite sorunu hariç hiç sorun yaşatmamıştı kapasite sorunuda pandemide yaşandı şu an kapasite problemleri yok gayet düzgünler gibi hız kısıtlaması yapıyolardı yoğun saatlerde ama dediğim gibi pandeminin başlarında bu problem vardı çok uzun süredir netspeed adına bu sorunu yaşayan birini görmedim, internet kutusu gibi yeni türeyen firmalara bulaşmanızı pek tavsiye etmem sıkıntı yaşama olasılığınız çok yüksek, netspeedin ping süreleride çok iyidir türk telekomdan daha iyi ping süreleri vardı oyun oynarken

  • acebi kullanıcısına yanıt




  • Saol hocam bakıcam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgilendirmen için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netspeed zamanında kullanmıştım sorunsuz olarak bilinmedik firmalardan hizmet alıp kafanı ağrıtma boş yere.

    Netspeed,Turknet,Millenicom gibi firmalar iyidir. 30-50 fazla ver sıkıntısız hizmet al.

    6 ay önce pelicell denen bir firmaya bulaştım o yüzden bu kadar net konuşuyorum.

  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Haklısın abi ben milleniyi faturadan dolayı değiştireceğim işin aslı yoksa gayet memnunum

  • Yaklaşık 6 ay internet kutusu kullandım.İlk başlarda sorun yoktu ama ileriki zamanlarda hemen hemen her akşam internette yavaşlama haftasonları komple gittiği zamanlar oldu.Müşteri hizmetleri ilgilenmeye çalışıyordu ama ne fayda.Son 3 aydır TT kullanıyorum sorun sıkıntı yok pahalı ama sorunsuz.
    Unutmadan belirteyim İnternet Kutusunda 100 ve 250 Mbit Fiber tarifeleri kullandım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netlife32 kullanıcısına yanıt

    bende hızdan korkuyordum teşekkür ederim

  • Netspeed şuan iyi bir alternatif ancak zam gelirse alternatif olmaktan çıkacak o da. İnternet kutusu gibi peşin ödemede 1 senelik sabit fiyat garantisi sunmuyor. Bu yüzden f/p olarak internet kutusu daha avantajlı.


    Kampanya olarak Netspeed arkadaşını getir kampanyası 12 ay faturaya indirim olarak yansıyor, İnternet kutusunda ise bir sonraki ay ücretsiz kullanım sağlıyor.


    1 senelik IK abonesiyim. En son mart ayında günün çeşitli saatlerinde kopma sorunu yaşandı. Şuan Türk telekom ve Comnet üzerinden çıkış sağlanıyor son 1 aydır gayet stabil net (düşük ping/yüksek hız). Netspeed in konularına baktığınızda o da iyi bir alternatif olmayabilir orada da kopma sorunu yaşayan aboneler var.


    Kesintisiz internet taahhütünü hiçbir iss veremiyor malesef. Bu yüzden tavsiye ettiğimiz kişilere sonradan mahçup olabiliyoruz. 1 senelik fiyat garantisi nedeniyle IKda gayet memnunum. Taahütsüz hizmet veren firmaların da hiçbir avantajı kalmadı malesef yakın zamanda yine zamlanır muhtemelen tarifeler.





  • Son 1 senede altyapın iyi ise kimden hizmeti kimden aldığının bir önemi yok kafasında idim. Kesinlikle yanılmışım bu tür küçük firmalar kapasite sorunu veya siber saldırı yapıldığında eğer gerekli yatırım yapılmadı ise büyük çuvallıyorlar. En son pelicell 1 hafta internet veremedi mesela son zamanlarda okuyorum netgalaksi kullanıcılarının çoğu mağdur. Altyapım geçen sene çekildi ffth yani yukarıdaki süreci fiber hattım ile yaşadım.
    Benim evim zemin katta internet olmadan telefon bile çekmiyor (wowifi) televizyon çalışmıyor. Benim gibi tüm sisteminiz internete bağlı ise en sorunsuzunu tercih etmek ZORUNDASINIZ.
    Yok arkadaş benimki ucuz olsun kesildiği, yavaşladığı zaman da kabûlümdür derseniz o da sizin tercihiniz..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Maalesef haklısınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Aktif oyuncuyum kesilmesi kopması ben için büyük sorun. Tüm firmaları araştırdım en vodafone Nete geçtim bölgemde kullananlarda memnunlar hem 50mps 194 tl diğer büyük operatörlere göre baya uygun. Müşteri hizmetleri 20 dk boyunca sorularıma maruz kalıp yine de kibar konuşmasına devam etti. Aklınıza gelebilecek her şeyi sordum akn,akk,altyapı kime ait,modem kurulum ücreti vb. en son konuşma kayıtlarına geçmesi için geçen yıl çıkan kanunu söyledim %3,%7aralığından çok hız düşüşünde cayma bedeli ödemeksizin iptal hakkım olduğunu belirttip doğrulattım. Bu arada 194tllik faturaya Vdsl modem dahil. 12 farura dönemi sonunda sizin oluyor. Aklınızda bulunsun bunları kayıtlara geçirmeden abonelik başlatmayın. Modem konusunu da özellikle sözleşmeye ekletin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Taryus T kullanıcısına yanıt

    Modemin modeli ne?

  • Taryus T kullanıcısına yanıt
    Bu kanunla ilgili bir link var mı, bizim de pelicell 3 gündür internet kesik , firma hiçbir dönüş yapmıyor,sözleşmeyi cezasız fesihle ilgili ne yapabiliriz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik Başlangıç Tarihim: Ocak 2023
    Kullandığım Tarife: Eko Kutu Fiber

    Referans Numaram: 8576087690

    Malatya da Deprem felaketini yaşayan insanlardan biriyim. Referans numaramla abone olursanız bizlere bu zorlu süreçte yardımcı olmuş olursunuz. İş güç depremden dolayı yok zor durumdayız 🙏 Allah razı olsun şimdiden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.