Şimdi Ara

İNTERNET PAYLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kablosuz modem kullanıyorum ... Apartmana yeni gelen bir öğrenci var zemit kat'ta oturuyor , İnternet'e ihtiyacı var fakat ,
    İnternet'i paylaşalım mı diyor.. Ben 1 katta oturuyorum.. Paylaşmanın....

    Avantajları ve DezAvantajları nelerdir ? Yardımcı olurmusunuz =?



  • Tek avantajı aylık ödeyeceğin ücretin yarı yarıya düşecek olması; ancak dezavantajı ise komşunun yapacağı her illegal hareketten senin mesul olacağın bunun dışında paylaşım nedeniyle servis sağlayıcının para cezası ödetebilecek olması. Gerçi kablosuz paylaşımın ispatını nasıl yaparlar o biraz muamma
  • Karşı taraf bir tane wireless bağlantılı ethernet kartı alıcak onu bilgisayarına takıcak sonra arıcak çalıştırcak ve senin modeme bağlanıp internete giricek.

    ikiniz oyun oynarken veya video izlerken hızın örnek 2 megabite /s ise yani 250 kilobyte/s ise hızın yarıya düşecek
    sende o da videoları 1 megabite/s yani 125 kilobyte/s ile download edebilecek veya izleyebileceksiniz.

    Ayrıca hattın kotalı ise kotan daha hızlı dolacak.

    Ve ayrıca zemin katta oturuyorsa sadece kasaya takılan antenli ethernet kartı yetmez onun ayrıca bir 40 tl daha verip sinyal çoğaltıcı alması lazım onuda masasının üstüne kurması lazım.

    Sen modemi her daim açık tutmak zorunda kalıcan. Modemin ısınacak. Sonuçta senin modemde adabptör aracılığı ile fişe takılı. Bazen ısınıyorlar. Fişi çekmek gerekiyor.

    Sen bir yere 10 günlüğüne tatile gittiğinde o modemin fişini elektirik prizinden çekmemen lazım. Bizlerde genelde tatile giderken herşeyi fişten çekeriz hatta şalterleri bile kapatırız.

    o da o zamanlar bağlanamayacak.

    Daha sonra modemde bir sorun olur bağlantıda iss tarafından bir sorun olur sana gelip bağlantı neden gitti acaba şurdamı burdamı arada bir rahatsız edicek.


    1LİMİTSİZ
    1 Mbps / limitsiz

    Ayda 49 TL

    Downlink 1 saniyede 1 megabite yani 125 Kilobyte , uplinki ise 800 Kilobite yani 100 Kilobyte/s çok rahat işini görür onun.


    Ben internetin evin içinde kat içinde kendi iki bilgisayarın haricinde başkaları ile paylaştırılmasından yana değilim.

    Gitsin herkes kendi internetini kendisi alsın. Onuda alıcak parası yok ise internet cafelere gitsin. Onada gidecek parası yok ise almasın internet minternet . İnternetsiz idare etsinler.

    Hem internet kullanmak isteyipye Aylık 49 Tl sını veremiyorsa bir insan daha çocuk demektir. Adam yerine konulupta muhatab bile olunmaz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.