Şimdi Ara

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İzmir / Mordoğan bölgesi için altyapı sorgulaması yaptığımda 15mbps gibi bir değer çıkarıyor Türknet. Gezgin internet olayını düşünüyorum ki halihazırda türknet üyesiyim. Evraklarla vs uğraşmamak için fakat onun için da 140 lira gibi bir fiyat çıkaracaklar tahminim. Bu tür tatil beldeleri için 4-6 aylık internet için hangi firmayı tavsiye edersiniz ? Daha önce Ttnet kullanıyordum orda fakat geçtiğimiz yıllarda İZSU sağolsun yolu kazarken telefon kablolarını kopardığı için o yaz mağdur olmuştuk. Panoya yakın olanlar kendileri kablo çekip kullanmaya devam ettiler. Benden de kabloyu kendimin çekmem istendi ki oldukça trajikomik bir olay. İnternet servis sağlayıcısını belirleyip ondan sonra harekete geçme düşüncesindeyim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.


    Yoksa superbox ile hiç altyapı maltyapı işine bulaşmasam mı ? Superbox kısa süreli abonelik oluyor mu bilginiz var mıdır ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmanager -- 10 Mayıs 2022; 2:46:20 >







  • Türknette kal. Diğerleri de zam yapıcak... attığın taşa kırdığın kalp değmicek. 1-2 aya hepsi 150-180 tl.

  • Merhaba, Gezgin internet kampanyamızda herhangi bir fiyat güncellemesi yapılmadı. Gezgin internet dışında ayrıca hizmeti 6 ay dondurma hakkınız da bulunmaktadır. Bir yılda en fazla 180 gün ve yılda en fazla 2 kez internet hizmetinizi dondurma hakkınız bulunmaktadır. Hizmetinizi kullanmaya başladığınız günden itibaren en erken 24 saat, en geç 60 gün sonra dondurabilirsiniz. İnternet, telefon ve statik ip gibi tüm hizmetleriniz aynı zamanda donar ve süre sonunda birlikte açılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 10 Mayıs 2022; 8:3:7 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Gezgin internet ile kendi kullandığım interneti aynı anda kullanmak istiyorum fakat bugünkü müşteri temsilcisiyle görüşmemde böyle bir şeyin mümkün olmadığı söylendi. Gezgin yerine farklı bir hesap açıp o şekilde kullanabileceğim söylendi. Keşke gezginle beraber kullanılabilseydi ayrıca hesap açmak durumunda olmasaydık.

  • cmanager kullanıcısına yanıt
    Evet, iki hesabı aynı anda kullanamıyorsunuz. Sadece tek hizmet aktif oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.