Şimdi Ara

İnternet Servis Sağlayıcılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.

    Türk Telekomda 2 ayrı adreste üyeliğim vardı. Birisinin taahhüdü bitmişti diğerinin ise 10 ay kullandım ve daha 14 ay daha taahhüdü vardı. Ben taahhüdü bitmiş olanı Netspeede taşımak için başvuru formunu doldurdum imzaladım, adres olarak doğru adresi yazrım, hizmet no gibi bir şey istiyordu oraya da gelen sms mesajlardan bakarak gördüğüm doğru numarayı yazdım ve gönderdim. Sonrasında Netspeedden arandım ve bu numara değil, fatura üzerinde yazan xdsl numarasını istiyoruz gibi bir şey dediler ve bende tahhüdü devam eden üyeliğin faturasına bakıp onun numarasını telefonda sözlü olarak paylaştım. Sonra bir süre sonra taşıma işlemi gerçekleşti diye onay smsi geldi eve gittim baktım ki benim evimdeki taahhütlü üyelik taşınmış.

    Türk Telekom bir şey yapmıyor, taşıdın diyor. Netspeed bir şey yapmıyor. Ben ne yapabilirim? Taahhüt cezası çıkar şimdi dünya kadar benim tahminim 2.000 TL dolaylarında çıkacaktır. Yardımcı olabilecek var mı?
    Yani o kadar form falan boşa dolduruluyor, telefonda yanlış söylediğim xdsl numarasını çat diye taşımışlar. Ya adrese bir bak bu adreste böyle bir hizmet var mı? Vs vs. Benimde hatam var kabul ediyorum ancak kontrol olmalıydı bence. Ne yapacağım hiç bilmiyorum?

    Yani şu anda taahhütü bitmiş olan üyelik TTde kaldı, benim diğer üyelik Netspeed oldu.
    BTK Genel Müdürlüğüne mi gitsem birde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 25 Haziran 2021; 11:55:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • "bende tahhüdü devam eden üyeliğin faturasına bakıp onun numarasını telefonda sözlü olarak paylaştım."

    Bence istediğin yere başvurabilirsin, sonuç çıkmaz. Bir şeyi bilmediğin zaman hatalı olduğun gerçeği değişmiyor çünkü. Senden devre no istenmiş, sende vermişsin. Doğru numarayı vermemek kimin suçu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NT2L kullanıcısına yanıt
    Zaten suçun çoğu bende. Devre numarasını yanlış üyeliğin numarasını verdim ve benimki iptal oldu. Ama yanlışlıkla yapılan bir işlemin iptali için geri dönüş vs yok mudur? Ya da yeni firmanında kontrol sağlaması gerekmez miydi en azından?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TheRedDevils T kullanıcısına yanıt
    Firmalar bunu kontrol edemez. Geri dönüşü olduğunu sanmıyorum ben.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.