Şimdi Ara

internet tarayıclarım kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • msi ge62 288q kullanıyorum windows 10 a yükselttim fakat internet tarayıcılarım kilitleniyor özellikle google chrome bir kaç kez silip tekrar yüklesemde çeşitli benzer konulardada denilen şeyleri yaptım çözüm olmadılar bilgisayarda herhangi bir sorun yaşamıyorum oyunları vs gayet akıcı oynuyorum sorun neden kaynaklanıyor acaba? (herhangi bir virüs programı kullanmıyorum)

    edit:doğrudan windows 10 formatıyla sorun çözüldü ve gereksin bilgisayarın içinde hazırdan gelen programlarda gitmiş oldu böylece bilgisayar ilk aldığımdan çok daha hızlı hale geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayevsizler -- 27 Mart 2016; 13:32:45 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayevsizler

    msi ge62 288q kullanıyorum windows 10 a yükselttim fakat internet tarayıcılarım kilitleniyor özellikle google chrome bir kaç kez silip tekrar yüklesemde çeşitli benzer konulardada denilen şeyleri yaptım çözüm olmadılar bilgisayarda herhangi bir sorun yaşamıyorum oyunları vs gayet akıcı oynuyorum sorun neden kaynaklanıyor acaba? (herhangi bir virüs programı kullanmıyorum)

    edit:doğrudan windows 10 formatıyla sorun çözüldü ve gereksin bilgisayarın içinde hazırdan gelen programlarda gitmiş oldu böylece bilgisayar ilk aldığımdan çok daha hızlı hale geldi.
    quote:

    Orijinalden alinti: berkayevsizler

    msi ge62 288q kullaniyorum windows 10 a yükselttim fakat internet tarayicilarim kilitleniyor özellikle google chrome bir kaç kez silip tekrar yüklesemde çesitli benzer konulardada denilen seyleri yaptim çözüm olmadilar bilgisayarda herhangi bir sorun yasamiyorum oyunlari vs gayet akici oynuyorum sorun neden kaynaklaniyor acaba? (herhangi bir virüs programi kullanmiyorum)

    öncelikle virüs programy yüklemelisin ve kilitleniyorken i?lemci ve ram kullanym de?erlerine baktynmy ? zirveyi bulduklary syradamy kilitleniyor herhangi bir eklenti mevcutmu




  • Herhangi bir eklenti mevcut degil fakat son kez baktigimda disk kullanimi 99du ve steam kullaniyordu bir sonraki anneme dnek geldi bakamadim tekrar inceliyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.