Şimdi Ara

internet tesisatı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evime 3 sene önce superonline dan internet bağlattım. gelen arkadaş evdeki telefon prizlerini kontrol etti. salonda internet olmadığını, evdeki tek internet prizinin arkadaki odada olduğunu söyleyerek modemi oraya kurmuştu.

    Şimdi eşim hamile, doğum yakın. internetin bağlı olduğu odayı çocuk odası yapacağım. radyasyon etkisinden dolayı modemi salona taşıtmak istiyorum.

    1-) sorunun çözümü var mı? bunu çözmek için evdeki tesisat nasıl bir değişikliğe uğrayacak? (yani kırma dökme işlemi olur mu)
    2-) bu sorunu çözmek hangi mesleğin ilgi alanı ? superonline mı? elektrikçi mi? yoksa telefoncu mu?

    cevap yazacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.



  • basit bir şekilde sizde halledebilirsiniz veya elektrikçi çağirtip ona hallettirebilirsiniz kırma dökme olmaz bi tane telefon kablosu alırsınız salona kadar kabloyu götürürsünüz modeme takarsınız benim anlamadığım şey nasıl oluyorda diğer prizleriniz kullanılamıyor elektrikçi çağirmaya gerek yok boşuna 50-100 liranızı çöpe atmayın basit birşey çünkü kabloyu geçirebileceğiniz bir yer var ise kroşe ile sabitlerseniz telefon kablosu ince zaten heryerden geçer pek gözükmezde açıkçası modemin bebeğe zarar vereceğini sanmiyorum ama siz bilirsiniz tercih sizin kabloyu uzatma şansınız var ise salona kadar kabloyu çekin veya binanızdaki internet kutusu evinize çok uzak değil ise kutudan yeni bir kablo çekip salona sokun pencereden veya farklı bir yerden
  • evde telefon kablolarının birleştiği bir buat olmalı. orada salona giden kablonun ucu açıkta kalmıştır. ilgili birleştirmeleri yaparsanız sorunsuz bir şekilde salonunuzda ki prizden de internet alabilirsiniz.
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemdeki radyasyon oranı kaç ve baz istasyonunun yaydığı güçlü radyasyon oranı kaç bunları araştır ve o düşünceyi çöpe at !
  • Yıl 2017 radyasyon diyo.
  • binanın ankastre kutuna gidin bakın dairelerin olduğu listede iki adet port tanımlanmıştır size. Hangisinde ise hattı söküp diğerine takın hiç bir kırıp dökme gerekmez telekom en baştan odaya hat sinyali vermiş de daireye girmeden bilme şansı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.